Szerintetek alacsony progeszteron?
Elvileg 21. napon voltam vérvételen, de én úgy éreztem a PÉ nem pont 14. napon volt, hanem 15-16 körül. A ciklusaim 32 naposak.
Az értékeim:
Prolaktin 317,0 mIU/l (ref. 59,0- 619,0)
Progeszteron 12,84 nmol/l (ref. Luteális fázis 10,62- 81,28 Midluteális fázis 14,12- 89,14)
Tesztoszteron 1,49 nmol/l (ref. 0,420-2,060)
A problémám: amikor próbálkozunk, szinte mindig 1-3 napot barnázok nagyon enyhém, mielőtt megjön. Ha adott hónapban nem próbálkoztunk, akkor mindig pontosan, barnázás nélkül jött meg. Lehet ez az, hogy van megtermékenyített petesejt, de nem tud megmaradni alacsony prog miatt?
15 felett van ovuláció, így az értéked inkább azt mutatja, hogy nem volt tüszőrepedés :S Vagy esetleg korán mentél. De az eredményed alapján nem volt :(
Itt szépen leírják de még magasabb értéket írnak mint 15. De az orvosok 15nmol/L-től értékelik megtörtént ovulációnak.
De azt írtad, 15-16. napon volt ovud akkor jobb lett volna 22-23. napon menni. Már csak, mert majdnem 15 az értéked. Szóval azért nem reménytelen :)
Jaj remélem kicsit tudtam segíteni :)
15hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!