Hogyan essek teherbe tőle?
Nos van egy srác aki tini korom óta az életem szerelme. 4évet voltunk együtt, de nem müködött köztünk,én és nem tudom elfelejteni őt. Sajna már nem vagyunk együtt,csak egy évbe 2szer ha találkozunk smárolgatunk,sétálgatunk eggyet.
De én tőle szeretnék gyereket mert nekem mindig ez volt a nagy álmom egy olyan kisfiú mint ő.
Tudom nem biztos hogy elfogadná a babát,de azt sem bánnám mert ugyis látogatná ezt tudom.
Tudom nem helyes amire készülök, de kérlek csak olyan irjon aki tud a kérdésemre válaszolni.
Tudnátok ajánlani valami tippet,trükköt akármit hogy hogyan eshetnék teherbe tőle?
Köszönöm szépen
Őszinte elismerésem a türelmedhez, 13-as. Az én grafomániámtól mindössze ennyi telik:
Hülye vagy, kérdező.
istenem annyira rossz indulatú emberek vannak itt:D
1.ha most nem írjátok le hogy a gyerekhez szexelni kell. sose tudtam volna meg.KÖSZÖNÖM KÖSZÖNÖM :D
2.és mivel csak azt írtam,hogy az volt a nagy álmom hogy egy olyan kisfiam legyen mint ő, és nem azthogy 10000%ra kisfiúnak kell lennie vagy nekem nem kell, így az sem baj ha lány lesz. és az sem ha az anyósra, az apósra, vagy az ük nagyanyánkra fog hasonlítani.
a lényeg,hogy egészséges legyen,és a miénk legyen :)
3.igen lefeküdne velem. de mivel ilyen keveset találkozunk,így biztosra akarok menni!
4.és igen van munkahelyem nekem is,neki is.
épp ezért nem tudunk sokszor találkozni mert ő még
1-2 évig kint fog dolgozni külföldön.
egyébként 21éves vagyok és személyiedzőként dolgozom.
tény,hogy a szüleim is segítenének mind anyagilag,mind a gyermekre vigyázásban,de nyilván nem az ő fejükre szülnék gyereket,mivel már nem is élünk együtt!
és mivel már tervben volt a gyerek akkor is amikor együtt voltunk, legalábbis azt mondta rá hogy nem lenne baj ha becsúszna, és mindenki nagyon akarta volna, így örülnének neki a környezetemben élők is, de akkor én még nem akartam mert fiatalnak éreztem magam ehhez,aztán így nem is jött szóba a téma.
először kérdezni kéne szerintem,és utána leugatni.
annyi eszem azért van hogy nem tenném tönkre a gyerekem életét:)
Mindenki örült volna,ha gyereket szülsz??? Hát pont az a mindenki nem számít...csak te. Te meg nem akaetál! De most,hogy nem lehet,most meg azonnal gyerek kell!
:-D
Nőjj fel mucika! Ennyi ésszel nem sokra viszed az életben!
Na haragudj, de lököttnek tartalak.
21 éves, érett nő vagy. Hát gondolkodj és cselekedj akként. Mikor itthon van a srác beszélj vele. Beszélj az érzéseidről, hogy milyen irányba változtál. Ha ismét itt él ketten tudtok jövőt építeni. De ha nemet fogadd el. Akkor mást teremtettek neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!