Mit tegyek hogy teherbe essek? Tudnátok tippeket adni? Kétségbe vagyok esve! Kisbabát szeretnék!
3hete késik. Tesztek negatîvak!
Fél éve nem esek teherbe!
Ma voltam orvosnál.
Nem lát terhességet viszont mindkét petefészekben sok tüsző van.
Nem adott gyógyszert,szerinte várjak még hátha spontán megjön,ha nem 1hónap múlva menjek vissza és add gyógyszert amitől majd megjön.
Viszont szerinte spontán nem fogok teherbe esni mert úgy tűnik nincs peteérésem.
Járt már valaki hasonló cipőben?
Tud valaki bármit ajánlani?
Gyogyszert vagy orvost?
Bár azt hiszem maszek úton fogok legközelebb orvoshoz menni!
Köszönöm!
Úgy tudom meg kell várni az 1évet és csak utána fognak vizsgálgatni minket!
De lehet hogy rosszul tudom!
Egyépként van már 2gyermekem.
4éves a legkisebb.
Ők nagyon gyorsan összejöttek nem volt ilyen problémám! 🙁
Elvileg meg kell várni, viszont átlag 3 hónap mire időpontot tudnak adni.
Sajnos azóta is történhetett bármi mióta megszülettek a gyerekek. Én a ti helyetekben megpróbálnék időpontot kérni, főleg így, hogy nem menstruálsz. Legfeljebb azt mondják, hogy telefonálj két hónap múlva. Jó lenne ha egy hormonsort csinálnának neked.
pco-d van,menj el egy magán endokrinológushoz,ad gyógyszert,meg előír diétát,sportot,jó eséllyel teherbe eshetsz fél-egy év alatt,ha más bajod nincs,de ha jó a doki,úgyis elküld többféle vizsgálatra.
Várd meg azt a gyógyszert. Nekem 3 hónapig nem jött meg, elmentem az orvoshoz, felírt egy gyógyszert, meg is jött, majd egy hónap múlva terhes lettem. Én mondjuk nem akartam akkor gyereket, de ha már így alakult...
Egy próbát mindenképp megér.
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!
Neharagudjatok,hogy eltüntem!
4-én meghalt a párom apukája îgy nem volt időm és alkalmam sem netezni.
Vidéken voltunk a temetést intézni aztán lentragadtunk mert behalt a,kocsink is......stb.
5én egyépként megjött magától!
Vissza megyek azért 1hónap múlva az orvoshoz és megmondom adjon beutalót az endokrinológiára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!