Ketsegbe vagyok esve segitene valaki?
Sziasztok ez hoszu lesz..:( Kernem a segitsegeteket 15 eves lany vagyok Es nem is tudom (lehet) terhes vagyok ..
De. Nem tudom hogy most hogy es mi..
Kb 1het eltelt h volt az a dolog de 1honapba 3x igazabol nem tudom mikor mivan van egy holgynaptaram es osze visza ir mindent ..meg kelett volna jojjjon mar nekem most a honap vegen de nem ..:( azt eszleltem h fel fujodik a hasam faj is es ma hanyingerem volt meg a hangulatom is rosz . Cicieim fajnak nagyon.. es es nekem huvely gombam is van eszleltem de ezt senki nem tudja :(
Szepen kerem magukat h irjanak minel tobben mert felek :(
Ha egy hete védekezés nélkül szexeltél akkor terhességi tüneted még biztosan nincsen!
Mikor jött meg utoljára?
15 évesen még normális ha nem pontos a ciklusod (mondjuk nekem még 30 évesen sem az..)
A gombát érdemes lenne kezeltetni!
Sajnos a szuleimet semi nem erdekli de etol folek h mit mondanak nem most vesztettem el a szuzessegen!
Mindig erzem hogy mikor kel meg jonnie de 1hete mast erzek most is hanyingerem van
Akkor szépen elmész a gyógyszertárba, es veszel egy canestent a gombára. Nem kell stresszelni, hogy ciki, mert nem az. Bárkivel előfordul. A patikusok annyi mindennel találkoztak már, hogy nem a te hüvelygombád lesz az aznapi sztori köztük. Ha van hozza bátorságod, akkor a patikában kérsz egy terhességi tesztet. Ha nincs, akkor menj egy hipermarketbe, vagy dm, rossmann. Holnap reggel pedig első pisiből tesztelj. Elvileg mar délután is kimutatja, ha van valami, de nem kell, hogy ha negatívat tesztelsz akkor az legyen a következő kérdés a gyakorin, hogy most akkor biztos-e.
Ha nem védekeztek akkor a barátodnak is kellhet kezelés gombára
Védekezés nélkül szexelsz, késik a havid, terhességi tüneteid vannak... Legalább csinálj egy tesztet, ha terhes vagy, jobb biztosan tudni.
Aztán irány a nőgyógyász. Legalább a gomba miatt érdemes lenne. Ha terhes is vagy, akkor pedig muszáj.
A rossz hír az, hogy be kell vonnod a szüleid, mert nélkülük nem tudod megoldani az abortuszt 15 évesen. Gondolom, nem szeretnéd megszülni.
A lényeget nem irtad..
Nem védekeztetek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!