Kétségbe vagyok esve. Segítene valaki?
Clostyt szedtem a 6.-10. napig. A 12. napon néztem ovut teszttel, amin 2 csík volt, de egyértelmüen nega volt. Másnap a 13. napon meg már csak 1 csík volt látható. Ezek szerint a 11. napon lehetett + a teszt? Létezik, hogy ilyen hamar? Még a betegtájékoztatón is az van, hogy a bogyó szedése utáni 2. napon lehet leghamarabb a peteérés..:(
Mi csak a 12. napon voltunk együtt, lehet ebből baba? Vagy lekéstem róla? Megőrülök. Ez volt az első clostys hónapom....:( Még arra is gondoltam, hogy lehet, hogy túl korán néztem, és majd csak 15-16 nap körül lesz pé. Van erre esély? Jaj, már nem is tudom mit gondoljak, olyan szomorú vagyok....A ciklusaim egyébként 29 naposak.
Kár számolgatni,nyugi!!!!Ha sikerült akkor már ugyis "ott van a kis élet":-)
Várd meg kimarad-e a vérzés.Egyébként 3.babóval most a 13.nap volt ovu és előtte 2nappal voltunk csak együtt és babás lettem ugyhogy nektek is minden esély megvan,csak ne stresszelj.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!