o.O ????
Tehát megszakítással "védekeztek", és te teherbe akarsz esni? Suttyomban, alattomban, a pasi tudta nélkül?
Bízd a természetre! Előbb-utóbb sikerülni fog.
Esetleg teherbe esel mástól, és ráfogod a pasira, hogy nem húzta ki időben. Ha nem lesz félvér a baba, jó esélyed van megúszni.
Én is így estem teherbe. Csak hogy nálunk a férjem volt az, aki suttyomban nem húzta ki időben.
Érdekes, hogy amit itt felsorolt ez a rakás...izé.... feleség, az eszembe sem jutott. Imádom a fiam, aki így fogant és a férjemre sem haragudtam soha ezért.
Akkor is joga van dönteni, hogy akar-e gyereket, vagy sem.
Ismerek ilyen párt, egyik kolléganőm is ezen kattog, hogy ő nagyon akar gyereket, a férje pedig egyáltalán nem. Pont ezért védekezik megszakítással, mert fél, hogy a felesége elfelejtené a tablettát...
Hidd el, neki is ezerszer próbáltuk elmagyarázni, hogy miért nem jó ötlet így gyereket vállalni.
Egy ideje abszolút biztos módszert használnak, mert már külön is alszanak. Szerintem csoda, ha nem adják be még idén a válást.
Kérdező: neked miért jó, ha két gyerekkel leszel egyedülálló anya, és nem eggyel?!
Gondlom nem ok nélkül mondja a férjed, hogy nem akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!