Vízben könnyebb teherbe esni megszakítással?
szerintem ha esetleg most megfoganna a baba, akkor sem hinném hogy a víz miatt.
minden esetre majd jelezd mi lett az eredménye :)
tök butaságokat hordtál össze már ne is haragudj!
"Már-már én is elhiszem azt, hogy nem mindenki előváladékában vannak spermiumok"
nem, a spermiumok nem az előváladékban vannak, soha, semmi, a te pasidnak sem!
spermium a húgycsőben lehet, egy előző ejakuláció alkalmával ottmaradhatott és előváladék kimossa, akkor lesz az előváladékban. de pisiléskor is kiürül a sperma a húgycsőből, tehát akkor tényleg kell az aktus előtt nem sokkal csinálni valamit, hogy attól teherbe lehessen esni.
egy kicsit felkapták mostanában ezt a témát, főleg ezen az oldalon...
Vízben szexelni, nagyobb fertőzésveszély.
"Épp ma olvastam (valaki írta), hogy az előváladékban lévő sperma egy 1 hónappal azelőtti aktusból is ott lehet. EZ NAGY MARHASÁG.
Szóval igen, ír mindenki összevissza néha jó nagy b.romságokat. Én eddig úgy tudtam, hogy a húgycsőben van és ki is mosódik a legközelebbi közösülés idejére. De lassan gyakorin minden 5. ember előváladéktól esik teherbe. :)"
Nem kell mindent elhinni, amit itt írnak. Sokan abszolút nem védekeznek, de ráfogják, kiszakadt a gumi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!