Én is elítélem, ha valaki átveri a férjét és úgy lesz a gyerek... de azért itt nem arról van szó, hogy duplán védekeznek és a kérdező direkt elrontja. Ők eleve - mondjuk ki - NEM VÉDEKEZNEK. Ebben az esetben pedig elég álszent lenne a férj meglepődése egy terhesség esetén.
Ettől függetlenül azt javaslom, beszélgessetek róla, és ha nem egyezik a véleményetek akkor vagy törődj bele, vagy keress mást.
Véletlenül nem az a kérdező vagy, aki már tett fel kérdést, hogy van nagyobb gyereke a férjnek, régóta együtt vagytok, eddig azt mondta, hogy ha majd te akarsz, akkor belemegy, de most meggondolta magát?
Ha nem, akkor bocsi. Nyilván tudod a választ, hogy sehogy. De én ultimátumot adnék, ahogy itt írták, nem kéne egymás idejét húznotok tovább, még azért nem lehetetlen neked párt találni és babázni.
A megszakításos módszer nem védekezés, bár esély kicsi a terhességre. Ha megkérdezhetem, hány éves a férjed?
Nem tartom jó ötletnek, amit tervezel. Beszélgessetek a témáról, ismerd meg a félelmeit. Attól, hogy Te anya szeretnél lenni, a gyermekednek nem biztos hogy jó lesz apa nélkül felnőnie. És mint tudjuk, egy férfit még gyerekkel sem lehet megfogni.
Előző vagyok, ebben mégis mi a 0%? a válaszom konkrét tapasztalat volt, nem lesz mindenki terhes megszakítás mellett, tudom, hogy van olyan is és hogy nem biztonságos, de én stabil kapcsolatban csináltam, ahol nem lett volna gond a gyerek. Nem gondolom, hogy az én dolgom megítélni, hogy a kérdező milyen mödön akar teherbe esni, csak felhívtam a figyelmét rá, hogy megszakítással egyáltaln nem biztos, hogy sikerülni fog.
Persze ha valaki itt kiakad, hogy az milyen gáz, hogy átveri a párját, az nyilván 100%, pedig köze nincs a kérdéshez.
Egyre gagyibb ez az oldal. Régebben itt a kérdésre válaszoltak az emberek és nem az értékrendjükröl magyaráztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!