Kistesót szeretnék. Mennyi esélye van így, hogy teherbe essek?
Van egy közel 1 éves gyermekem, naponta 2x cicizik és még mindig nem jött meg a havim.
Szívesen olvasnék történeket is, hogy milyen 2 kis korkülönbséggel nevelni őket.
Ha kistesót szeretnél, mindegy, mennyit szoptatsz, anyukád teherbeesését ez nem befolyásolja.
Francért nem lehet normálisan írni?
Valóban nem volt egy értelmű amit írtam... de a második mondat tökéletesen alátámasztja az elsőt, hogy ki szeretne kistesót.
Örülők, hogy jó napot szereztem neked, kedves kötekedő. A közeljövőben megkérnélek, hogy tiszteld a másikat! Ha szép kérdést teszek fel, amiben semmilyen cinizmus nincs, akkor elvárom, hogy normális választ kapjak.
Este van szopi lefekvés előtt és hajnalban. De van amikor már a hajnali sem szükséges.
1-es! Te egy nagy tuskó vagy!
13 hónapos volt a kisfiam, amikor megfogant a kislányom. Akkor màr csak éjjel szopizott, viszont már a havim is megjött és addigra be is állt a ciklusom. Szval azt nem tudom, hogy menstruáció nélkül mekkora az esélyed, de a szoptatás nem akadálya a teherbeesésnek.
A kis korkülönbségről: nálunk nincs 2 év a gyermekeink között. Nagyon változó. Olyan, mint a legvadabb hullámvasút. Ha ezt bírja az idegrendszered /na meg a férjedé is/, akkor hajrá! Egyébként a legnagyobb csoda két ilyen pici gyermek. Hihetetlenül összenőttek, olyanok, mintha ikrek lennének.
Általában nagyszerűek a napjaink, sosem unatkozunk, már együtt is szépen eljátszanak. Viszont amikor egyszerre üvöltenek, az kegyetlen. Hatalmas türelem és humorérzék kell hozzájuk.
Tuskó?
Mert gyereket vállaló felnőtt embertől elvárom, hogy úgy is beszéljen?
Kistesója a gyereknek lesz, nem a szülőnek. Pont.
És most megyek sírni, meg ancika két csopcsi közt bántott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!