Szeretnék egy kistesót a fiam mellé, lehet hogy a kövérségem miatt nem esem teherbe? Már 4 hónapja próbálkozunk, de semmi.
4 hónap próbálkozás még semmi.
1 év után lehet izgulni mi lehet a baj.
én vékony vagyok, s másfél éve nem sikerül a baba (nem csontsovány!). túlsúlyos (de nagyon) ismerősöm most szült.
tutira nem a kövérség az oka. de 4 hónap még semmi!
Nekem akkor nem jött össze a baba, amikor 60 kiló voltam, sem amikor 65. Aztán egy kezelés miatt feljött egy nagy halom, lementem 78-ra, és akkor összejött...
Én is 160 cm vagyok.
Fogyni nem ártana, magad érdekében (és én is szándékozom visszamenni a 65-re, nekem akkor tetszett leginkább az élet), de nem hinném, hogy ez a fő akadály.
Egyébklnt 4 hónap az semmi teherbeesés-ügyben.
Nem tudom mennyi köze van a kövérségnek ehhez,de jót biztos nem tesz. Én is az a fajta vagyok sajnos aki egy pohár víztől is hízik. Próbálkoztam már mindennel sikertelenül!
170cm vagyok és a lányommal 92kg-mal lettem terhes,a kisfiammal 98kg-mal. Mind a 2x rögtön elsőre sikerült,úgy hogy az első gyereknél 30éves voltam,a másodiknál 34.
Lehet oka!
Fogyózni egy kicsit esetleg nem tudnál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!