Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy 3 éves gyerek megérezheti...

Egy 3 éves gyerek megérezheti a terhességet?

Figyelt kérdés

Felemeltem a barátom húgát és azt mondta, hogy ott van a hasadban a bébi. 8 napja lett vége a menstruációmnak, tehát max 1 hetes lehetek ha terhes vagyok. Megszakításos "védekezést" alkalmaztunk minden alkalommal.

Vajnyi kevés az esély, mert nem a termékeny időszakomban csináltuk de a kislány most megijesztett nagyon.

2017. febr. 24. 17:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2017. febr. 24. 17:52
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2017. febr. 24. 18:01
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2017. febr. 24. 18:36
 4/9 anonim ***** válasza:
58%

igen

nekem a 2éves lányom előbb tudta h terhes vagyok mint én :)

és akkor szokott le a ciciről h az a kisbabának kell majd

2017. febr. 24. 18:45
 5/9 anonim válasza:
39%

A gyerekek nyílván künnyebben megérezhetik ezt mivel sokkal kevesebb korkülönbség van egy 3 éves gyerek és a magzat között mint a gyerek és egy felnőtt között.

Elsőre ez furán hangozhat, de engedd meg, hogy elmagyarázzam:

A gyemek eddigi életének közel negyedét az anyaméhben töltötte. Ezáltal az emlékeinek egy jelentős része onnan származik, így könnyen érezheti azokat a jeleket amiket ő is érzékelt nem is olyan régen.

Természetesen a terhességi teszt fogja biztosan megállapítani az állapotodat, viszont én borítékoltnak érzem az eredményt a leírtak alapján, a spektrumon is volt egy ilyen műsor.

Esetleg éreztél enyhe émelygést vagy szédülést az utóbbi napokban?

Ha esetleg több gyereket nem szeretnétek valami különös oknál fogva akkor a megszakításos védekezésnél egy fokkal erősebb módszert ajánlanék.

2017. febr. 24. 21:12
 6/9 anonim ***** válasza:
87%
Olvastam már én is ilyenről, hogy a kisebb gyermekek "látják" a pocakban lévő babát. Egyébként rengeteg dolog van, amit nem tudunk az agyunk működéséről, miért ne lehetne képességünk megérezni ezt - azt. A gyermekek tudnak tudat alatt pszichoszomatikus tüneteket produkálni, érdekes, hogy felnőtt korunkra elveszik ez a képességünk...
2017. febr. 24. 23:12
 7/9 anonim ***** válasza:
77%
Nálunk a nagy fofyton azt mondta mindenkinek, hogy lesz kistesója. Mi meg zavartan mondtuk, hogy nincs ilyenről szó. Aztán egyik reggel mondta, hogy anya, baba van a pocakodban. Másnap pozitív lett a tesztem. Szerintem van amelyik megérzi.
2017. febr. 25. 06:50
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a kislányom egy hónapja mondogatja, hogy baba van a hasamban, pedig nincs. Szerintem ez életkori sajátosság, plusz mondogatja, hogy kistestvért szeretne. Nem kell neki jelentőséget tulajdonítani, bár örültem volna, ha beigazolódott volna az igaza. Egyelőre várjuk a kistesót.
2017. febr. 25. 08:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Engem a 9 éves fiam zaklat avval,hogy baba van a hasamban,de mondom neki hogy nincs nem fogadja el. hétfőn kell megjönnie elméletileg akkor kiderül hogy igaza van a gyereknek vagy nincs.
2017. febr. 25. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!