Megérezheti egy gyerek, hogy valamelyik szülője nem a
biológiai szülője?
Figyelt kérdés
Mondjuk ha nem is gyerekként, akkor felnőttként. Lehetséges, hogy ha valamelyik szülőm nem a szülőm, akkor azt megérzem?
2015. febr. 13. 17:11
1/9 anonim válasza:
Nem lehet megérezni. A szülő nem attól lesz csak szülő mert 10 percig anno annak idején csináltak egy gyereket.
Azt a gyereket fel is kell nevelni, és méltó felnőtté kell válnia. A szülő a gyermekkel való viszonyulása, cselekedetei teszi szülővé.
2015. febr. 13. 17:20
2/9 anonim válasza:
természetesen lehet. minél idősebb vagy, annál inkább veszed észre magadon azokat a tulajdonságokat, amik ellen nem tudsz küzdeni, azaz a génjeidbe vannak kódolva. ha egyik szülődön se tapasztalsz hasonló leküzdhetetlen (-nek tűnő) tulajdonságokat, akkor érdemes rákérdezni.
2015. febr. 13. 17:20
3/9 anonim válasza:
Ehhez a témához nem nagyon tudok hozzászólni, de az anyja, az biztos szokott lenni a gyereknek. Vagy, hogy gondolod, hogy ötökbe fogadtak, csak nem tudsz róla?
Melyik szülőd viselkedésén érzed ezt, hogy nem a saját gyereke vagy?
2015. febr. 13. 17:21
4/9 anonim válasza:
a gyerekeknem még tiszták az érzéseik, lehet hogy gyerekként megérzed, de után amikor elkezd megtanulni beszélni a gyerek akkor elkezdik hazudni hogy ő apa és anya és onnantól kezdve már nem gyanakodik.
2015. febr. 13. 17:28
5/9 anonim válasza:
szerintem nem. de valami külső hasonlóságot mindig lehet látni a genetikai szülőkkel, vagy azok rokonaival.
2015. febr. 13. 17:37
6/9 A kérdező kommentje:
hát én pl a fateromat teljesen annak érzem.
De anyumat nem, teljesen más jellem, más gondolkodás, egyszerűen én nem ilyen vagyok
2015. febr. 13. 17:50
7/9 anonim válasza:
tapasztaltam ilyet
az egyik ismerősöm megérezte, igaza volt, pedig az apja apjaként szerette, és ő is őt, ugyanolyan a kapcsolatuk, de rájött
2015. febr. 13. 18:07
8/9 anonim válasza:
A jellemből, belső tulajdonságokból nem érdemes kiindulni. Férjem pl. teljesen fekete bárány a családban, nem is jön ki jól a szüleivel, teljesen más egyéniségek, mint ő, viszont külsőleg nagyon hasonlítanak. Szerintem mindig azt érdemes nézni. A belső tulajdonságok lehetnek teljesen eltérőek is. Mellesleg az anya az mindig biztos, az apa nem.
2015. febr. 13. 19:05
9/9 anonim válasza:
ne csak a jellemből indulj ki, hanem pl. kezek, lábak, fogak, orr, stb. formájából, testalkati hasonlóságból. esetleg hasonló betegségek. a bőr minősége, haj minősége, stb. tehetségek, vonzódások dolgokhoz, ízlés, stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!