Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Két éves gyerek megérezheti,...

Két éves gyerek megérezheti, hogy közeleg a szülés?

Figyelt kérdés

Kisfiam két éves, és tegnap óta folyton a lábam közé kukucskál, hogy ott van valami, azt mondja kukucskál a kistesónak, meg hogy olyan van ott, mintha bogár lenne! :)

Soha nem csinált ilyet még, azt hittem koszos a nadrágom, de nem!

Nem nagyon értem, mert soha nem beszéltünk róla előtte, hogy ott fog kibújni, mindig azt mondjuk, hogy kiveszi a doktorbácsi a pocakból. Direkt odafigyelünk erre.

Már bármikor szülhetek, mostanra vagyok kiírva.

2012. szept. 29. 14:17
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem simán megérezheti:). Bár én kicsit "lila" vagyok, hiszek abban, hogy a gyerekek másképp "Látják", érzékelik a világot, ők még nyitottabbak arra, amire mi felnőttek már nem:).

Szerintem, ha már így kiderült, hogy "tudja" hogy jön ki a baba, ne mondjátok az ellenkezőjét(kiveszi a doki), nyugodtan bólints rá, hogy igen, ott fog kijönni. Nem titok ez, nem kell agyonmagyarázni, úgy tűnik, ő elégedett a "tudásával":).

2012. szept. 29. 14:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Az én fiam azt megérezte, hogy terhes vagyok. Nem terveztünk és nem is tudtam még! Szimplán rákérdezett, hogy kistesó lesz? Közbe simogatta a hasam :D 5éves :)
2012. okt. 1. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!