Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gyereket szeretnék, de a...

Gyereket szeretnék, de a párom nem. Mégis mi ez a viselkedés?

Figyelt kérdés

Szervusztok!

4 és fél éve vagyunk együtt, én 28 évesek vagyunk, már jóideje együtt élünk, és minden remekül működik oda-vissza, kölcsönös tisztelet, minden megvan köztünk.

Nem olyan rég pedzegettem, hogy de jó lenne, ha bővülne a család. (Ő is családcentrikus). Akkor azt mondta hogy várni kellene még. Mondtam, hogy oké, várjunk! :) (Megbeszéltük, hogy 30 éves korom előtt azért lesz baba)

Megszakítással védekezünk, közös megegyezés miatt (!). Azt mondja, ő tényleg tudja kontrollálni önmagát. (Ha nem, akkor szerintem nem olyan nagy baj, mert kitérek rá:)

Egyszer volt egy olyan, hogy nem akart megjönni. Csináltam egy tesztet. Azt mutatta, hogy negatív.

Erre az első reakciója szomorúság volt, majd utána mosolygott ismét, hogy azért örült volna ha pozitív lett volna.

Érdekes ez a kettősség, nem tudom hogy most ez mi?

Hogy nem akar, de ha összejönne, nagyon örülne neki?

(Egyéni vállalkozók vagyunk, megélünk szépen, és most indítjuk útnak közös vállalkozásunkat. )

Őszintén, én nagyon szeretnék tőle egy kisbabát már, megteremtettem hozzá már az alapokat. De ezt a kettősséget egyelőre nem tudom hova tenni, beszélni fogok róla erről amikor összegyűjtöttem a bátorságom, de egyelőre érdekel a Ti véleményetek, melyet nagyon szépen köszönök előre is mindenkinek! :)

2017. febr. 23. 12:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
90%

28 éves korodra ott tartasz, hogy ha a pasid véletlen nem bírja a spermát benttartani, akkor juppé jöhet a gyerek.

nem beszéltetek meg semmit, csak szexeltek, de nem megy el, vagyis nem akar gyereket, de a kotont se szereti.

ha gyereket akar, akkor elmegy

ha nem, akkor védekezik

aki 30 évesen nem tudja eldönteni, hogy akkor mit akar, az gázos. nem mondja 100%-ra hogy akar, vagyis ha mégis terhes leszel még simán mondhatja, hogy bocsi, én nem akartam, leléptem

és igenis van olyan férfi, aki kimondja, ha akar

párom kimondta és vállalta, hogy igen, akar

2017. febr. 23. 18:16
 12/13 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem szeretne toled gyereket, csak meg nem most.

Nalunk evek ota (de foleg az eskuvo ota) vitatema volt ez. En mar szerettem volna babat - meg 30 elott, de o varni akart ezzel. Mindig kitalalt vmit, hogy meg addig varjunk, amig....(pl. lesz rendes munkank, lesz lakasunk, lejar a probaido, visszajovunk a nyaralasbol, ev vegeig, amig kivizsgaltatjuk magunkat stb.), en mar nagyon untam ezeket, es foleg, hogy mindig uj kifogassal allt elo. Ennek tetejebe meg azzal is megnehezitette a dolgomat, hogy mikozben en probaltam folyamatosan elterelni a temarol a sajat figyelmemet, folyton felhozta hogy pl. tetszik-e nekem az a nev, hogy..., vagy hogy latott egy aranyos babat aznap es milyen jo lenne nekunk is stb.

Parszor mar ki is borultam emiatt es sirva fakadtam, hogy ne csinalja ezt velem, mert csak forgatja bennem a kest azzal hogy beszel rola, de amikor rakerdezek, hogy mikor, akkor megint csak huzza az idot.

Na most nem regiben ugy alakult, hogy tudtunk venni egy lakast. Aztan nem sokkal utana magatol mondta, hogy probalkozzunk a babaval. :D Most itt tartunk. Erzelmileg nagyon kemeny idoszakot eltem at, de ugy erzem megerte kivarni, hogy benne is megerjen. 30N

2017. febr. 24. 17:58
 13/13 A kérdező kommentje:

Igen, sikeres megbeszélés után, itt is várunk, amíg meg nem lesznek ezek: másik lakás, jogsi neki, saját kocsi, saját cég beindítása hogy jól fusson.

Mondtam, jó, rendben,nincs is ezzel gond, mert inkább majd akkor, amikor 100%ban ő is bennevan, tényleg nem akarok siettetni semmit. Mert persze annak több hátulütője lehet.

Igazatok van, nagyon jól látjátok a helyzetet, akar tőlem gyereket, csak még nem most, még nincs itt az ideje, még nem érett meg ő se rá és a körülmények sem akkor ezek szerint.

Apám amúgy mondott egy ilyet ma, hogy: Reméli még vagy úgy 5 évig nem lesz gyerekem (32 éves koromig), mert ő még nem érzi magát nagypapának. Kedves mondat, azt biztos, de nem engedem, hogy ebbe egy ilyen beleszóljon, mert nem nekik csinálnám a gyereket, ha úgy adódna, hanem magunknak. :s

2017. febr. 25. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!