Szerintetek normális viselkedés?
Túlpörgöd. Bőven ráérsz dolgokat nézegetni, ha már a pocakodban lesz a baba. Lesz rá minimum 7-8 hónapod. Addig meg inkább élvezztétek egymást, az együttléteket.
A férfiakat nagyon is meg tudja ijeszteni ez a görcsös hozzállás még akkor is, ha ők is akarnak babát.
Nalunk a ferjem is szeretne mar gyereket, de szerinte is tulzas, hogy a hordozokendoket nezegetem, meg kadas szulesrol gondolkodom es hasonlok, es oszinten szolva megertem, hogy nem akarja hallgatni, pedig en sem egesz nap errol beszelek, es igy is sok tud lenni neki. Es mondom, o tuti, hogy akarja, szokta is mondogatni, hogy de jo lenne mar, meg hogy milyen aranyos babat latott.
Viszont szerinte is azert van az a 9 honap, hogy az ember akkor keszuljon fel ra, meg nem akarom en se, hogy unja a beszelgeteseinket. Egy nonek ez mas erzes, ezt nekunk meg kell ertenunk.
En azt csinalom, hogy van egy baratnom, neki mar van gyereke, es vele ezeket ki lehet vesezni, meg forumokat olvasgatok, es a minimalisra szoritom vissza a megtudott info kozleset a ferjemmel. Az is lehet, hogy van olyan babas tema, amirol lehet vele beszelni, pl. hogy masok hogyan elnek a baba szuletese utan, milyen programokat csinalnak, nalunk legalabbis ezeket felcsattanasmentesen tudom emliteni.
Ellenben ha a szulesrol beszelek, rogton felkapja a vizet:D De ezt nekem is ki kellett tapasztalnom. Ha latom, hogy valami sok neki, akkor nem vele beszelem meg. Viszont vannak dolgok, amiket en meg azelott tudni akartam, mielott babat vallalunk. Ilyen dolog pl., hogy mennyit es miben fogja kivenni a reszet, tisztaban van-e a testemben bekovetkezo valtozasokkal, hogy veszelyeztetett terhesseg eseten nincs szex, hogy a terhesseg alatti hormonalis valtozasok miatt, majd pedig a kicsi szuletese utan nagyon sok turelemre lesz szuksege, hogy elofordulhat, hogy ugy erzi, hogy kizarom ot az elmenybol, es ebben az esetben szolnia kell, stb.
Sokaknak van rozsaszin kod a szemen a gyerekvallalasrol, pl. az en ferjem sem akart am ezekrol tudni, de volt, amit meg kellett beszelnunk, mert en ugy nem akartam belevagni, hogy azt latom, hogy a ferjem nincs teljesen tisztaban vele, hogy mit vallal (pl. akar 8-10 honapos szexmentesseg). Viszont az autosulest meg tenyleg massal beszeld meg. Ha gondolod, irj privit, en is szivesen kiveseznem ezeket a dolgokat. En is ilyesmiket nezegetek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!