8 évesnél ez normális viselkedés?
Ismerek ilyen 8-9 éves gyereket és ott bizony a nevelésével van a gond. A gyerek egyszerűen nem hallgat az anyjára. Akármit mond egyik fülén be a másikon ki. Az orvos barátunk azt mondta erre, hogy a gyermek nem kapott kellő fegyelmet, ezért nem tiszteli, becsüli az anyját.
Szerintem nálad is ez van. Gondolom ha az apja szól rá akkor másképp viselkedik.
Kevés az információ, de én kicsit túlzásnak érzem ezt a reakciót. Ha egy bugyi miatt ilyen drámát csapsz, nem csodálkozom, hogy a gyereket nem izgatja ez a téma, mert így csak tehernek érzi.
"dühödben hozzávágni", mert nem a szennyesbe tette? Nekem ez durva.
volt már olyan, hogy amikor jó helyre tette, jól csinálta a dolgokat akkor megdicsérted és megköszönted?
egyébként kirázott a hideg mikor olvastam a kommentjeidet. anyám is tisztaságmániás, borzasztó volt, azért persze rendszeresen kikaptam ha kupit csináltam, de más nem izgatta.
nem mondom, hogy te ilyen vagy, de újra átéltem most.
mai napig nem értem, miért kell hozzávágni a bugyiját ha a szennyes tetején van...
a szobája rendben tartásárért meg esetleg járhatna valami.
pl. hetente 2x van ellenőrzés, ha akkor rendben van akkor szombaton ő választ programot.
szerintem ösztönzőbbek ezek mint az odacsapkodás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!