Csak szerintem nem normális ez a viselkedés a kamasz fiamtól?
Én is ilyen voltam lány létemre :)
Szerintem normális, bár így felnőttként semmi sem tűnik normálisnak a kamaszoknál. :)
Én is lopkodtam a késeket, célba dobni tanultam. :)
Jaj mennyi hülyeségem volt nekem is :D
Csatlakozz hozzá, csináljátok együtt a bunkert, jó móka :)
(nekem is volt bungim :)))
Hát nem azért de ennyi idősen elkéne már neki tudni különíteni a mesét a valóságtól. Valahogy elkéne neki magyarázni, hogy ami abban a sorozatban megy az kitaláció és nincs ilyen a való világban.
Bár emlékszem, mikor kilencedikes voltam néhány osztálytársam azon kezdett el vitatkozni, vagy egy órán át, hogy milyen lesz a zombiapokalipszis, és ők 15-16 évesek voltak. 😃
https://www.youtube.com/watch?v=0xxGkLxYEcQ
Tessék megnézni, kedves szülők, hogy mit nézettek a gyerekeitekkel!
Én imádom a sorozatot, de még felnőttként is megvisel. Bár egy 13 éves úgysem érti a lényegét, ő csak a zombikat és az öldöklést látja benne.
Nem normális a viselkedése. És pont azért nem nézhetné ennyi idősen ezt a filmet, mert még nem képes feldolgozni a látottakat.
Akár azért is csinálhatja ezt, mert valóban pánikol, hogy zombik jönnek majd, és a többi, tehát egyáltalán nem szerepjáték, amit csinál, hanem stresszel a gyerek, és a félelmeit próbálja feldolgozni.
Nem marad le semmiről, ha gyerekként nem nézheti a divatos sorozatokat, meg időben elmegy aludni...
Elhiszem, hogy most marha nagy divat lett a liberális nevelés, de akkor meg ne csodálkozz, ha a gyereked idegbeteg lesz 16 évesen, vagy nem tudsz már neki parancsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!