Csak szerintem nem normális ez a viselkedés a kamasz fiamtól?
Hát azért az nagyon ijesztő, ha 13 évesen nem tudja elkülöníteni a fikciót a valóságtól. Ez nagyon gáz!!!
A másik meg az, hogy egy ilyen film ebben a korban semmilyen szempontból nem használ a személyiségfejlődésének. Ráadásul amilyen későn adják, ki sem tudja aludni magát, egy ilyen korú gyereknek napi 9-11 óra lenne az alvásigénye.
13 évesen sportolnia vagy néptáncolnia kéne a szabadidejében, meg zenét és idegen nyelvet tanulnia, nem pedig a zombiktól rettegnie.
szerintem teljesen tudja, hogy ez nem valóság, csak szórakozik, ez a hobbija. egyik barátom 15 éves, és hobbiból késeket gyárt, meg viking fegyvereket, és nem akar embert ölni, meg teljesen jámbor, csak ilyen bogaras :D mért, vannak cosplayesek, meg hagyományörzők is. az mivel jobb, ha vki több tízezer forintot költ, meg sok időt áldoz, hogy beöltözzön egy fiktív személynek, elsajátítsa a viselkedését, stb., hogy részt vegyen egy elég drága belépőjű találkozón? vagy mivel jobb, ha vki ősmagyar szerkóban nyilazgat?
szerintem amúgy ezek jó dolgok, kell néha egy kis kikapcsolódás, szerepjáték :D
"Hát azért az nagyon ijesztő, ha 13 évesen nem tudja elkülöníteni a fikciót a valóságtól. Ez nagyon gáz!!!
A másik meg az, hogy egy ilyen film ebben a korban semmilyen szempontból nem használ a személyiségfejlődésének."
Kicsit ütik egymást a mondatait, egy gyerek, aki ilyen szeméten nő fel, hogy a bánatba tudná megkülönböztetni a valóságtól?
Ez lesz élete része, és természetes számára.
Aki meg ezt a filmet csinálta, meg engedi forgalmazni, keményen büntetném börtönnel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!