Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Érdekelne minden tapasztalat...

Érdekelne minden tapasztalat azoktòl, akik fiatalon vállaltak gyereket?!

Figyelt kérdés

Fiatal alatt azt ertem h kb 21-22 evesen.

Koszonom szepen a valaszokat! :)

2017. febr. 22. 20:48
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Làttam a napokban sok provokalo kerdest, en nem annak szánom, terveztuk a babat ( jovore) 21 vagyok es ùgy nèz ki terhes vagyok ! Èrdekel ki hogyan elte meg, tudom 1 èv ide vagy oda de akkor 23evesen szultem volna vagy 24 , igy 22se leszek mert december vegen toltom es 16napja kesik, teszt pozi, hnap orvoshoz megyek! :)
2017. febr. 22. 20:58
 2/23 anonim ***** válasza:
78%
Gratulálok a babához!Mire lennél kíváncsi? :)
2017. febr. 22. 21:03
 3/23 anonim ***** válasza:
74%
Én jövő hónapban leszek húsz éves jelenleg 18 hetes vagyok :)
2017. febr. 22. 21:08
 4/23 anonim ***** válasza:
86%

22 évesen lettem terhes, pár nappal a 23. szülinap után lett meg a fiam.

3 éve voltunk együtt, OKJ szakmát szereztem érettségi után, dolgoztam 2 évet. Volt albérlet, tervben volt a saját lakás, és gyed alatt új szakmát akartam tanulni. Fősulin is gondolkodtam, de aztán inkább mégse...

Azt azért tedd hozzá, hogy ez 14 éve volt, más világ, más fizetések.

Igazából nem volt hátrányom belőle soha. Fiatalon tértem vissza a munkaerőpiacra, két fitt nagymama állt mindig rendelkezésre, ment a tanulás, és simán tudtam kúszni a homokozóban.

Igazából nem nyertem volna semmit, ha várok.

Sok ismerősnél látom, hogy 30 után már nincs úgy türelem a babához, nem bírják az éjszakázást, esetleg évekig küzdenek mire sikerül, aztán meg el is válnak pici gyerek mellett, mert túlságosan megszokták, hogy milyen az élet kettesben.

2017. febr. 22. 21:08
 5/23 A kérdező kommentje:

Koszonom remelem megis marad, sokat hallani ma mar vetèlèsről.

Milyen a szules? Regeneralodas? Fiatalon anyukanak lenni? Nehez? Mit szoltak a nagyszulok? :) nalunk orulnenek ezt tudjuk de erdekel

2017. febr. 22. 21:10
 6/23 anonim ***** válasza:
68%
A fél rokonságom példa erre. Anyám 20 sem volt, amikor engem szült. Mégis boldogult, köszöni szépen. Nem minden fiatal nő életképtelen. Dolgozni és tanulni is tudott mellettem. Ráadásul a lakás mindig tiszta volt és minden nap meleg étellel várt iskolából. Még hétvégén is. Mindenem megvolt : ruha, tankönyvek, játékok. Apuval egyébként 4 hónap ismerettsége után házasodott össze. Azóta is együtt vannak. Legtöbb rokonom nem vált el, pedig nem egy 20 évesen házasodott.
2017. febr. 22. 21:11
 7/23 A kérdező kommentje:

Koszonok minden választ! :)

Ugy gondolom megfogok tudni birkozni a " feladattal" juniusban lesz az eskuvonk, elkellene csusztatni? Vagy nem vèszes? Nagyobbacska lagzi lesz, ezert is kerdezem. :)

Hàz megvan, most januar 8-an koltoztunk be , nem hitelbol van hanem sajat penzbol amit nemetorszagban gyujtottunk ossze ra. Meheszkedunk, nekem csak 5honapja van bejelentett melohelyem. Van egy autonk is. Viszont a hazunk" fura felepitesu" van egy hálò egy konyha nappalival osszekotve es ahogy belepunk az ajton ott szinten nappali van. Szval nemtudjuk hol lehetne majd a picink. :/ gyest es csaladit kapok majd csak igy?

2017. febr. 22. 21:20
 8/23 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zöld! Nemtudom ki jött lepontozgatni! :/
2017. febr. 22. 21:21
 9/23 anonim ***** válasza:
82%
Én 18 évesen szültem nem volt könnyű de soha nem bántam meg.Ő egy szerelem gyerek igaz elváltam az apjától de így volt kerek a világ számomra.
2017. febr. 22. 21:22
 10/23 anonim ***** válasza:
59%
Én 20 évesen szültem. Teveztük a babát, 6 éve vagyunk együtt a párommal. Imádok fiatal anyuka lenni! A szülésről nem tudok sokat mesélni, mert sürgősségi császár volt. De a terhesség problémamentesen zajlott. A hegem nagyon szépen gyógyult, ja, és a baba első próbálkozásra sikerült :)szóval ez a kor szerintem tökéletes a gyerekvállalásra :) gratulálok a babához! Sok boldogságot és egészséget! Írj privátban, ha van valami babás kérdésed :)
2017. febr. 22. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!