Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hány évesen "ideális" teherbe...

Hány évesen "ideális" teherbe esni?

Figyelt kérdés
Mi az, ami nem túl fiatal és nem túl idős? Csak az életkor figyelembe vételével?
2017. febr. 21. 17:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
58%

Ezt mindenki maga dönti el.

Nálam kb.22-32 év között.

2017. febr. 21. 17:54
 2/15 anonim ***** válasza:
66%

Én alsó határnak azt adnám meg amíg szerez valamilyen végzettséget és dolgozik legalább 1-2 évet esetleg valamennyit tud spórolni. Felső határ meg kérdéses.

Inkább a rátermettség/érettség számít és nem a kor. Lehet valaki 30 éves aztán csak terrorizálja a gyerekét, de lehet valaki 22-23 évesen is jó anyuka.

2017. febr. 21. 18:04
 3/15 anonim ***** válasza:
42%

Nem lehet azt mondani valakire hogy túl fiatal vagy túl idős. Persze mindenkinek van elképzelése.

Én 23 vagyok és 15hetes terhes, szerintem már rég abban a korszakomban vagyok hogy családom legyen. Sokan mondják hogy ilyen fiatalon gyerek, hiszen még ő is az.(persze nem igazán ismernek az ilyen emberek).

8éve vagyok a párommal,2 éve lassan hogy babát szerettünk volna. 3 vetélésem volt. Dolgozunk, mindenünk megvan(aposékkal lakunk, nem éri meg külön költözni, nem szólnak bele semmibe és segítjük egymást).

Szóval szerintem az én korosztályom már nem túl fiatal a gyerekhez. Viszont szerintem 35-40évesen már öreg leszek ahhoz hogy babám legyen.

2017. febr. 21. 18:07
 4/15 anonim ***** válasza:
58%

Ha szigorúan csak a biológiát vesszük alapul, akkor a nő szervezete arra van "kitalálva", hogy kb. 14 éves korától szüljön egészen a klimaxig folyamatosan. A természet törvényei szerint így kellene tennünk, a természeti népeknél a mai napig így történik. De a modern társadalmakban már ezerféle más tényező játszik szerepet (tanulás, egzisztencia, karrier, megfelelő társ megtalálása, összecsiszolódás, stb.)

Szerintem tök egyedi, mindenki akkor szüljön, amikor neki a legmegfelelőbb.

2017. febr. 21. 18:13
 5/15 anonim ***** válasza:
48%
Ezt így elég nehéz megválaszolni, és szerintem a huszas években ideális, de hozzátenném, hogy ezekben az években nincs még mindenki felkészülve, és talán azt is jobb lenne megvárni, amíg a nő és a párja egyaránt készen állnak lelkileg is, nem csak testileg.
2017. febr. 21. 18:18
 6/15 anonim ***** válasza:
65%
Akkor ideális amikor megvannak a feltételek a gyerekvállaláshoz.
2017. febr. 21. 18:21
 7/15 anonim ***** válasza:
55%
Akkor ideális, amikor elvégezted már az iskolát, van szakmád és/vagy diplomád, van egy párod, aki szintén szeretné a gyereket, tehát egy teljes családot alkottok és van hol laknotok (lehetőleg saját lakás), nincs adósságotok, egészségesek vagyok, van munkátok, lelkileg felkészültek vagytok és érettek a gyerek nevelésre. Ezt korban nem lehet meghatározni.
2017. febr. 21. 19:49
 8/15 anonim ***** válasza:
57%

Ma viszonyokat figyelembe véve 28-32 között. Én most várom az első gyerekemet 36 évesen.

Biológiai szempontból a 20-as években a legjobb, de karrier, stb. miatt akkor én biztosan nem vállaltam volna.

2017. febr. 21. 20:42
 9/15 anonim ***** válasza:
28%
Amikor megtaláltad az ideális párod és tanultál egy tisztességes szakmát. Lehet, hogy lefognak itt most sokan pontozni, de nem az a dicsőség , hogy szakma nélkül minden nélkül vki 20-21 évesen eltartatja magát és simogatja a hasát mert ő bizony terhes és aztán mindenki essen előtte hasra. Nekem ez a véleményem. Kell egy jó szakma vagy diploma. Persze gyes alatt is meg lehet szerezni a szakmát, de úgy már sokkal nehezebb. Én és a párom 2 éve vagyunk együtt. Én 27 ő 42 éves, most szeretnénk babát. Mindenkinél máskor jön el az idő.
2017. febr. 21. 21:11
 10/15 anonim válasza:
79%
25-35 évesen.
2017. febr. 21. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!