Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor ideális teherbe esni?

Mikor ideális teherbe esni?

Figyelt kérdés
Mikor ideális teherbe esni? Azt mondják 20-30 év között, mert akkor a legtermékenyebbek a nők, de mi van akkor ha egyetemista vagyok, és egyetem után dolgozni szeretnék nem pedig babázni?
2011. jún. 12. 20:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Meddig fogsz egyetemre járni? Csak nem 29 éves korodig...

Én 24 évesen fejeztem be az egyetemet, dolgoztam 4 évet, és így az első babám 28 évesen jött.

Amúgy ma már kitolódott a gyermekvállalás, és hát akkor max. te is később szülsz.

Amúgy babázni akkor kell, amikor szeretnéd, nem pedig akkor amikor a társadalom "elvárja".

Persze 20-30 között a legideálisabb a szervezet, az egészség miatt a gyermekvállalás, de ha később szülsz, akkor sem lesz nagy gond.

2011. jún. 12. 20:47
 2/5 anonim ***** válasza:

23 évesen szültem, nem bántam meg sőt,

Sokkal nyugodtabb vagyok , higgadtabban tudok foglalkozni a babával.

Ha testvért szeretnénk majd , akkor is elég fiatalak lesznek még a petém is...

2 éves a gyerkőc és a testem gyorsan regenerálódott, ki nem nézik belőlem, hogy szültem. egy idősebb test nem tud annyira regenerálódni.

sztem fiatalabban könnyebb is.

Persze az anyagiak adottak is.

2011. jún. 12. 21:15
 3/5 anonim ***** válasza:
74%

33 évesen szültem az elsőt, most 37 vagyok 2 héten belül várjuk a második babánkat:-)

Nekem azért alakult így mert 31 voltam mire megtaláltam az igazit. Szerintem sok előnye van a 30 fölötti szülésnek. Kiéltem magam huszonévesen, bejártam a fél világot, sokat buliztam, sokat tanultam, 4 szakmám van, sok pénzt kerestem. Most van egy új hitelmentes házunk és az anyagiak mellett szerintem érzelmi érettség is szükséges a gyerekvállaláshoz. Én későn érő típus vagyok, semmiről nem maradtam le, hogy nem szültem korábban:-)

2011. jún. 12. 21:29
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
29 vagyok most várjuk az első gyerkőcöt. Megbántam, hogy nem korábban. Biológiailag 20-25 között a legideálisabb :)
2011. jún. 13. 10:32
 5/5 sumergo ***** válasza:
100%

Amikor elég érettnek érzed magad hozzá!

Csak nehogy túl késő legyen!

2011. jún. 13. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!