Mikor ideális teherbe esni?
Meddig fogsz egyetemre járni? Csak nem 29 éves korodig...
Én 24 évesen fejeztem be az egyetemet, dolgoztam 4 évet, és így az első babám 28 évesen jött.
Amúgy ma már kitolódott a gyermekvállalás, és hát akkor max. te is később szülsz.
Amúgy babázni akkor kell, amikor szeretnéd, nem pedig akkor amikor a társadalom "elvárja".
Persze 20-30 között a legideálisabb a szervezet, az egészség miatt a gyermekvállalás, de ha később szülsz, akkor sem lesz nagy gond.
23 évesen szültem, nem bántam meg sőt,
Sokkal nyugodtabb vagyok , higgadtabban tudok foglalkozni a babával.
Ha testvért szeretnénk majd , akkor is elég fiatalak lesznek még a petém is...
2 éves a gyerkőc és a testem gyorsan regenerálódott, ki nem nézik belőlem, hogy szültem. egy idősebb test nem tud annyira regenerálódni.
sztem fiatalabban könnyebb is.
Persze az anyagiak adottak is.
33 évesen szültem az elsőt, most 37 vagyok 2 héten belül várjuk a második babánkat:-)
Nekem azért alakult így mert 31 voltam mire megtaláltam az igazit. Szerintem sok előnye van a 30 fölötti szülésnek. Kiéltem magam huszonévesen, bejártam a fél világot, sokat buliztam, sokat tanultam, 4 szakmám van, sok pénzt kerestem. Most van egy új hitelmentes házunk és az anyagiak mellett szerintem érzelmi érettség is szükséges a gyerekvállaláshoz. Én későn érő típus vagyok, semmiről nem maradtam le, hogy nem szültem korábban:-)
Amikor elég érettnek érzed magad hozzá!
Csak nehogy túl késő legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!