Volt már valaki ilyen helyzetben? Van esélyem az életben?
Csodálatos nő vagy! Én is 2 gyermekkel 29 évesen találtam meg a férjemet, aki felnevelte őket teljesen a sajátjaiként. Most is boldogan élünk .Soha ne szabad feladni!
Válaszd az életet, hogy élhess mind te,mind a e utódaid!
Kedves Kérdező!
Szerintem nagyon bátor vagy. Örülök, hogy megszeretnéd tartani a babát, hisz a fogantatás pillanatától Ő már egy élet, aki tényleg teljes gőzerővel azon igyekszik, hogy növekedjen. Nagyon szomorú volt olvasnom, hogy ennyi gonosz és önző ember válaszolt Neked, hogy vetesd el a babát. Úgy látszik Ők nem tekintik életnek a picike magzatot, pedig egyszer őket is megszülte valaki. Én azt tanácsolnám Neked, mindenképp fordulj minél hamarabb orvoshoz, hogy minden rendben van-e a babával. És mindenképp tartsd meg, szerintem édesanyád is támogatni fog, ha jelenleg nem is, szülés után biztos, ha meglátja a gyönyörű csöppséget. Isten áldjon a továbbiakban, az írásaidból ítélve nagyon jó embernek tűnsz, én hiszem, hogy megfognak oldódni a nehézségeid.
Bocsánat ha nem tudok tul gyakran irni, csak ugye a munka :-) el se hiszem hogy ennyien írtatok es reményt adtok. Köszönöm a biztató szavakat, a tanácsokat, a linkeket.. Szoval mindent. Ma hajnalban jelentkezett a fiu es azt mondta szombaton mindent atbeszelunk, hat kivancsi vagyok. Nem tudok nem megértő lenni hiszen en sem tudom hogy reagalnek ha, édesanyámmal lenne valami. De azert annyit közöltem, bmit mondd, a döntést meghoztam es vhogy most nem is, vágyom mar a támogatására. Vasarnap este megyek Anyumhoz, neki akkor szeretném elmondani.. Ma, elkezdődött a hanyos időszakom :-) mikor az idősek otthonában dolgoztam azt mondta egy nénike hogy az a jo ha hanysz es rosszul vagy, mert akkor a baba erős .hehhe :-)
Igy legyen :-) mégegyszer szeretnek megköszönni minden egyes, választ. Jol esik hogy jo embernek tartotok. Jo latni hogy, ezen az oldalon vannak még értelmes vélemény nyilvanitoemberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!