Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt már valaki ilyen helyzetb...

Kiscica891126 kérdése:

Volt már valaki ilyen helyzetben? Van esélyem az életben?

Figyelt kérdés
27éves vagyok, van egy 7éves kisfiam, akit egyedül nevelek. De most kisbabát várok ,de ugy nez ki egyedül maradok vele is. Már nincs könnyem annyit sírtam. Nincs, egy ember sem akivel mernék erről beszélni, azért fordulok ide tanácsért. 2hónapja ismertem meg ezt a fiút, ő nem Magyarországon él. Szeretem, imádom és hosszu egyedül töltött évek utan ugyéreztem talán neki adok egy, esélyt. Besikerült a baba... Nem fogok hazudni, nem vedekeztunk. Tavaly tudorakot diagnosztizaltak nalam, tul vagyok sok mindenen es mikor közölte az orvos hogy meggyogyultam boldogsagomban ittam picit és igy eszembe sem volt védekezni. Felelőtlen voltam tudom. De, ez van. Emberből vagyok es, sajna, sokat hibazok. Szoval kiderült a baba es ez a fiu is, azt mondta hogy természetes hogy megtartjuk. Én is, igy vagyok vele. Azonban most derült ki hogy, a, fiu édesanyja, halálos beteg es most bepanikolt hogy n a megfelelő idő a babahoz ugyanis a kezelések sokba kerülnek es nem tud ugy, támogatni ahogy szeretne. Nem mondja, hogy vetessuk el de, azt se mar h megoldjuk. Én megtartom. Nem tudom megtenni h megöljem ezt a pici angyalkat a, pocimban. Van esélyem egyedul 2kisgyerekkel? Van1millióm eltéve. Ebből talán kijövök vmeddig. De utana? Mi a véleményetek? Ejjel nappal sirok. Koszonom az osszes választ. A szidasokat is.. Igazatok van. :-(
2017. febr. 21. 13:18
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen, van eselyed:) Szerintem razd meg magad, ne sirj. Sok boldogsagot! Minden megoldodik.
2017. febr. 21. 13:24
 2/23 anonim ***** válasza:
12%

Én biztos nem szülném meg ilyen helyzetbe. Ráadásul a pasi nem is itt lakik. Gondol egyet és soha többet nem látod. 1 millió meg Max a szülésig elég. Utána a segélyek Max az éhen halásra elég.

Inkább a 7 éves gyerekedre koncentrálj minthogy tönkretedd hármótok életét(te, a 7 éves és a magzat).

Ha valaki be tud segíteni, úgy talán könnyebb, de arról meg nem írtál semmit.

2017. febr. 21. 13:28
 3/23 anonim ***** válasza:
93%

Mindenképpen jó lenne, ha a szüleid segíteni tudnának (és akarnának). Nemcsak anyagilag, de lelkileg is, ill. gyerekvigyázásban, gyerek körüli teendőkben.

Mindkét gyereked apjára igaz, hogy ha élnek, akármelyik országban, akkor kötelesek tartásdíjat fizetni. Ez EU-tagállamon belül úgy tudom, elég jól behajtható.

Tényleg rendkívül meggondolatlan voltál, de az törjön pálcát feletted, aki már volt rákbeteg - tehát én semmiképp sem akarok.

Lehetőség szerint ügyelj a magad egészségére is, ill. próbálj valami tervet kitalálni, hogy mi lenne a gyerekekkel, ha netán mégis kiújulna a betegséged.

2017. febr. 21. 13:36
 4/23 anonim ***** válasza:
23%
Én nem szülném meg. A srác bármikor leléphet, plusz az anyja költségei mellett még 3ótokat nem fog tudni eltartani egy fizuból. Esélyed akkor van ha van saját lakásod, jó fizetésed amiből jó gyesed lesz és 2 év után vissza mész dolgozni. Amúgy sajnos nem egy olyan esetet láttam már, hogy vissza esik a gyógyultnak nyilvánított nő a terhesség alatt, ne adja isten tényleg, de akkor mi lesz? Ott hagyod a 2 gyereked árván? Szerintem pontosan tudod milyen nehéz egyedül nevelni egy gyereket, na most 2 gyerek 2x annyi pénz és még el se kezdett kamaszodni és enni plusz iskola stb.
2017. febr. 21. 13:41
 5/23 anonim ***** válasza:
50%
A tüdőráknál kaptál kemót? És ha igen, mikor? Mert ha kb 2 éven belül, akkor nagyon csúnya fejlődési rendellenességei lehetnek a babábak.
2017. febr. 21. 13:47
 6/23 anonim ***** válasza:
16%

Végig kéne gondolni,hogy mi lesz,ha újból beteg leszel,nem lesz munkád,miből fogtok élni?

Plussz attól,hogy "kigyógyultál" kezelést még kapsz,nem? Az összeegyeztethető a gyerekvállalással?

2017. febr. 21. 13:52
 7/23 A kérdező kommentje:
Ezeken mind agyalok, de vhogy nem tudom elképzelni, hogy ezt a kis életet aki nem tehet semmiről bantsam.igazatok van mindenben.és sokat segit hogy irtok.komolyan.egyik percbem ugy erzem hogy tojok a fiura es,igenis vegigcsinalom megegyszer amit a fiacskammal,de,a masik percben ugy erzem hogy nehezebb lesz.vhogy,a penzen nem tudok agyalni csak a pici kis pontocska,van a,szemem előtt aki epp gozerovel azon van hogy fejlodjon es,egyszer vilagrajojjon.biztos a hormonok..megprobalok anyummal is beszelni,lehet jot tesz ha nem egyedul gyotrodom.es koszonom h idot szakitotok egy,valasz erejeig ram.kivanok minden szep es jot az eletben nektek.
2017. febr. 21. 14:02
 8/23 anonim ***** válasza:
80%

Azok után, amin keresztülmentél, én a helyedben megtartanám, de ha jól értem, meg se fordult a fejedben, hogy nem.

Az idióta pasidnak üzenem, hogy az anyja halálát sokkal könnyebb lenne elviselnie, ha mellette lenne a családja (értds: ti és a baba). Minden mást meg lehet oldani szerintem, csak akarat kérdése.

(A pénzedet viszont ne add oda a pasidnak semmiképp, bármi lesz! Akkor se, ha visszakullog hozzád. Az a pénz a gyerekeidé legyen az utolsó fillérig!)

2017. febr. 21. 14:37
 9/23 A kérdező kommentje:
A törtenethez hozzátartozik hogy a kisfiam nemi erőszakról született anno, es, ugy, erzem a legjobb döntést hoztam akkor hogy megtartottam. Ő a mindenem .jheten megyek orvoshoz hogy megbeszeljem a doktorral hogy minden rendben van e a babával es ha igen, amit tudom h igen. Ő lesz azen masodik angyalkam.koszonom mégegyszer a válaszokat. Ugy döntöttem osszekapom magam es amíg tudok ugyanugy, dolgozok reggeltől estig es kiteremtek mindent a gyerekeimnek. Nekem ez a, sors jutott hogy, egyedul neveljek ket nagyszerű emberkét, akik ha lesz gyerekük 100% hogy a legjobb apák lesznek. Nem sirok tovabb. Sok szerencsét minden valaszolonak. :-*
2017. febr. 21. 14:47
 10/23 anonim ***** válasza:
??? A mostani terhességedről honnan veszed,hogy fiú lesz?
2017. febr. 21. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!