Volt már valaki ilyen helyzetben? Van esélyem az életben?
Én biztos nem szülném meg ilyen helyzetbe. Ráadásul a pasi nem is itt lakik. Gondol egyet és soha többet nem látod. 1 millió meg Max a szülésig elég. Utána a segélyek Max az éhen halásra elég.
Inkább a 7 éves gyerekedre koncentrálj minthogy tönkretedd hármótok életét(te, a 7 éves és a magzat).
Ha valaki be tud segíteni, úgy talán könnyebb, de arról meg nem írtál semmit.
Mindenképpen jó lenne, ha a szüleid segíteni tudnának (és akarnának). Nemcsak anyagilag, de lelkileg is, ill. gyerekvigyázásban, gyerek körüli teendőkben.
Mindkét gyereked apjára igaz, hogy ha élnek, akármelyik országban, akkor kötelesek tartásdíjat fizetni. Ez EU-tagállamon belül úgy tudom, elég jól behajtható.
Tényleg rendkívül meggondolatlan voltál, de az törjön pálcát feletted, aki már volt rákbeteg - tehát én semmiképp sem akarok.
Lehetőség szerint ügyelj a magad egészségére is, ill. próbálj valami tervet kitalálni, hogy mi lenne a gyerekekkel, ha netán mégis kiújulna a betegséged.
Végig kéne gondolni,hogy mi lesz,ha újból beteg leszel,nem lesz munkád,miből fogtok élni?
Plussz attól,hogy "kigyógyultál" kezelést még kapsz,nem? Az összeegyeztethető a gyerekvállalással?
Azok után, amin keresztülmentél, én a helyedben megtartanám, de ha jól értem, meg se fordult a fejedben, hogy nem.
Az idióta pasidnak üzenem, hogy az anyja halálát sokkal könnyebb lenne elviselnie, ha mellette lenne a családja (értds: ti és a baba). Minden mást meg lehet oldani szerintem, csak akarat kérdése.
(A pénzedet viszont ne add oda a pasidnak semmiképp, bármi lesz! Akkor se, ha visszakullog hozzád. Az a pénz a gyerekeidé legyen az utolsó fillérig!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!