Harmadik hónapja nemsikerült teherbe esnem ovulációs teszt segítségével. Miért?
Azt mondjak ha ovukor van egyutt egeszseges par, meg akkor is csak 25% az esely. Csomo mindentol fugg a sikeres fogantatas, akkor is ha egeszsegesek vagytok.
Ha van is peteeres akkor sem tuti higy a kiskatona atjut mindenen, ha atjut sem biztos hogy be tud agyazodni, ha be is agyazodott meg akkor sem biztos hogy eleg melyen tehat kilokodhet.
Ha ennyire egyszeru lenne teherbe esni hogy csak ovuteszt kene akkor nem lenne ennyi par akik honapokig-evekig probalkoznak!
Nem mindig jön egyből a baba akkor sem, ha az első gyorsan jött :) Az jó, hogy van peteérés, tehát egy gond letudva. 3 hónap még nem ad okot aggodalomra, de megértem mikor nagyon szeretné az ember, már az első hónap is lesújtó, hogy nem sikerült. Egyébként simán lehet, hogy valami bajod lett azóta, akár pajzsmirigy akár IR akkor is, ha eddig nem volt. Vagy lehet a párodnak is gondja. DE még nem kell aggódni, adj időt magatoknak, azért ritka, hogy ha az első könnyen jött a második nagyon megváratna :) Türelem, nem lesz gond! (egy év után kell kezdeni aggódni és vizsgálódni) Sok sikert!
17hkm
Mi is 3.honapja probálkozunk a kistesoval,a kisfiam szintén amint rágondoltunk hogy jphet,meg is fogant,pedig nem voltunk épp a legideálisabb helyzetben.
Most ugy minden klappolna ahhoz hogy jöjjön a teso,de még egyelöre várat magára.
Én egyelöre nem ovutesztezek,hömérözök ,csak élvezzük a férjemmel hogy ujra minden aggodalmaskodás nélkül együtt lehetünk.
Nálunk sincs gond,kivizsgáltattuk magunkat (olyan helyen dolgozunk ahol ez könnyen megy) szinte minden másnap együtt vagyunk,én érzem a peteérésemet,mégsem jön.
Kitartást!
Egy sorstárs :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!