Akik ovuteszt segítségével estetek teherbe, a pozitív ovuteszt előtti napokban voltatok együtt, vagy a pozitív ovuteszt utáni 1-2 napban, vagy aznap amikor az ovuteszt pozitív volt?
Köszönöm!
Persze tudom a többség előtte és utána ill aznap is, de hátha van, aki csak az egyik időszakban, így pontosan tudja:)
Hiába mondaná valaki, hogy csak 1szer voltunk ekkor együtt attól még nem lennél okosabb, hiszen számít apajelölt spermáinak minősége mennyisége kitartása, valakinek nem élnek sokáig de van akinek akár 5 napig is, pl tavaly én nem ovuteszteltem meg semmit nem csináltam, csak kb fél időben (szerintem ovu előtt 1-2 nappal) egyetlen egyszer voltunk együtt akkor lettem terhes (baba nem maradt velünk:( )
Most pozi ovu teszt a 16. napon volt. Együtt voltunk a 13. 16. 18. napon, és valószínű, hogy a 18. napiból fogant a picur, de ez szerintem az életben nem fog kiderülni...mert attól még a 16. napi együttlétből is foganhatott hisz csak két nap az eltérés.
Egy a lényeg, ha már célirányosan próbálkoztok, hogy ovu időben kétnaponta legyetek együtt. Persze így is csak 25% az esély, és ha még kisebb nagyobb gondjaitok is vannak, akkor még annyi sem.
Kitartás! Tudom, ha várja az ember akkor nehéz... mi 7 évet vártunk...
8hkm
Elsovel tuti h ugy h a pozi teszt elotti napon voltunk egyutt, majd ovu utan 1-2 nappal. Szoval a 2 nappal korábbiból van a lànyom.
A fiam a pozi teszt napján kellett foganjon, előtte utana nem voltunk egyutt. Mert beteg volt a parom
Köszönöm szepen az eddigi válaszokat.
Kedves Utolsó, neked is sok sikert!:) Esetleg ha sikerülne a baba és van kedved, írd meg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!