Ha a 2 pozitív ovu tesztes napon vagyunk együtt az elég a babához?
Figyelt kérdés
Tegnap volt egyforma erős a két csíko ovulációs teszten,ma erősebb a 2.csík mint a kontroll. ha tegnap és ma este együtt voltunk,leszünk az elég,hogy sikerüljön a baba? Aki ovu teszt segítségével esett teherbe ők hogy csinálták?2016. dec. 14. 11:33
1/5 anonim válasza:
mi csak egyszer voltunk együtt ovukor. (ráadásul úgy alakult hogy egész hónapban csak akkor voltunk együtt) és össze jött a a baba abból az egy alkalomból
2/5 anonim válasza:
Igen ma még legyetek együtt meg akár holnap is :)
Nekünk úgy sikerült, hogy 3 nappal voltunk együtt a pozi teszt előtt aztán az első délután erősen pozi teszt napján, másnap délelőtt még pozi volt délután már nega, ekkor nem voltunk együtt, másnap viszont igen, és eddig úgy néz ki hogy az első full negatív napból lett a babánk :) Remélem érthetően írtam le, kissé zsúfolt :D
3/5 A kérdező kommentje:
szóval 3 nappal a pozi teszt előtt voltatok együtt,utána a legerősebb pozi teszt napján és rá két napra? jól értem? :D Gratulálok a babához nektek és köszi a válaszokat :)
2016. dec. 14. 13:11
4/5 anonim válasza:
Mi 2 ciklusban csináltuk ezt, hogy a pozi ovu tesztkor együtt voltunk, de nem lett belőle baba. Végül félretettem az ovutesztet és egyetlen alkalomból (kb középidő) lett babácska.
5/5 A kérdező kommentje:
hát igen,de lehet amugy is lett volna ezt nem lehet tudni :)
Várom még a tapasztalatokat! :)
2016. dec. 14. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!