Van itt olyan aki ovulációs teszt segítségével esett teherbe? Milyen nemű baba lett? Mennyi tesztet érdemes venni, milyen típust, hol és milyen árban vettetek? Van olyan aki az ovutesztet együttesen használta a Jónás naptárral?
Van már egy kisfiunk, aki szerelem gyermek lett - nem készültünk rá sehogy csak azt tudtuk hogy szeretnénk babát és elsőre ő lett nekünk. Most kistestvért szeretnénk pár hónapja próbálkozunk, ezidáig nem sikerült. Így belevetettem magam az internetbe olyan kapaszkodókat keresve ami segíthet abban, hogy sikerrel járjunk. Azt olvastam hogy ovuláció előtt 2 nappal ill utána 2 nappal - azaz összesen ebben az 5 napban nagyobb az esély kisfiúra. Most jó lenne egy kislány, így elgondolkodtam azon, hogy vajon érdemes-e ovulációs tesztet használni, mert akkor nagyobb eséllyel lenne újra fiunk?Még nem használtam sose ovulációs tesztet hogy működik? (kb mensen után 14 nappal rápisil az ember és ha pozitív akkor kell sexelni?)
A keresgetés közben rátaláltam a Jónás naptárra is, mert valaki erre a kettő együttes használatára esküszik. Nos egész érdekes dolgot fedeztem fel, a Jónás naptár szerint annak ellenére, hogy szabályos a ciklusom, a biztosak napok, nem kp időre hanem menses előtti 1-2 napra vannak jelezve, már csak ezért is érdemes lenne kipróbálnom az ovulációs tesztet - mert visszakerestem a fiam fogantatását, valamint az enyém és nővéremét is és a naptárral megegyező nemet írt... Van erről másnak is tapasztalata?
De nem álltam meg ennyivel megnéztem a férjemét is és hát megegyeznek kettőink termékeny napjai sőt a ráírt nemek is és a kisfiunknál (visszakeresve utólag) is annak idején megegyezett minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!