Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek van alapja a...

Szerintetek van alapja a Jonas modszernek? Erdemes foglalkozni vele?

Figyelt kérdés
2012. máj. 3. 18:58
 1/10 anonim ***** válasza:
Van akinek bejön, valakinek nem! :D
2012. máj. 3. 19:18
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem baromság!!!! -meg a holdállás is!- ugyanis nekem most mindkettő ugyanazon a napon jelzett lehetséges termékenységet! hiába való volt az egész, együtt voltunk és most éppen a menszim 2. napján taposom! ennyit erről a módszerről.............
2012. máj. 3. 19:22
 3/10 A kérdező kommentje:
Koszonom ezt a kielegito valaszt :D mostmar biztosabb vagyok a dolgomban :P
2012. máj. 3. 19:22
 4/10 A kérdező kommentje:

az elso gyerkocnel megmondta nekem egy spanyol lany, hogy melyik napon fogok szulni, mert akkor lesz telihold.....en mondtam, hogy tuti nem, mert 2 hettel kesobbre vagyok kiirva es nagyon tulhordasnak tunt a dolog.....de igaza lett :)

nem tudom, hogy veletlen-e vagy sem de az bejott.

Van valaki akinek bejott a megis ez a modszer? mert ha csak negativ velemenyeket olvasok nem fogok ra idot szentelni, hogy jobban megismerjem.

2012. máj. 3. 19:26
 5/10 anonim ***** válasza:
mi is épp ebben vagyunk,kiváncsi vagyok a pozitív válaszokra én is
2012. máj. 3. 19:51
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem bejött, én sem nagyon hittem benne.

Ráadásul kislány lesz, és azt is jósolt.

Barátnőmnek is bejött, mindketten decemberben estünk teherbe, neki is akkor fogant, mikor a jónás jósolta.

Neki fiút jósolt, az is lesz! :)

22 hkm

2012. máj. 3. 20:11
 7/10 A kérdező kommentje:

Kedves 2. hozzaszolo sajnalom, hogy nektek eddig nem jott be semmi, de kivanom, hogy gyorsan sikeruljon a baba :)

kedves 3. hozzaszolo drukkolok nektek :)

kedves 4. hozzaszolo gratulalok nektek es baratnodeknek is :)

2012. máj. 3. 21:09
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekünk bejött!A fogantatás napja is tuti az volt amit írt és a baba neme is stimmelt.
2012. máj. 4. 09:06
 9/10 A kérdező kommentje:

koszonom szepen a valaszokat

azt hiszem jobban utannaolvasok:)

2012. máj. 4. 10:16
 10/10 anonim ***** válasza:
köszönöm! nagyon kedves vagy! lehet velem van a baj, nem tudom még, nemsokára megyek orvoshoz, és kiderítettem vele, mi lehet a gond. az is lehet hogy beleéltem magam, nagyon is! Remélem nektek bejött ez a módszer, drukkolok!!!!!!!
2012. máj. 4. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!