Cickafark es palastfu tea. Mikor valtsak cickafarkrol palastfure, ha nem latok az ovu. Teszt segitsegevel peteerest? Vagy akkor igyam vegig a cickafarkot?
Figyelt kérdés
Elkezdtem cickafark teat inni, mert babat szeretnenk, es valtozo hosszusaguak a ciklusaim is. Ugy tudom, hogy a ciklus elso feleben kell a cickafarkot inni, peteeres utan meg a palastfuvet. A 14. napon kezdtem ovulacios teszteket csinalni, DE mi van akkor, ha esetleg nem "talalok" peteerest? Akkor vegig a cickafarkot igyam, amig meg nem jon? 28-38 napos ciklusaim vannak, bar legutobb 49 volt. Jarok nogyogyaszhoz, de nem foglalkozik a csuszasokkal... szerinte belefer, pedig tudja, hogy babat szeretnenk. Mar 1 eve probalkozunk. Szeretnek felkeresni egy uj dokit, mar ki is neztem magamnak, de elotte meg ki akartam probalni a teazast, hatha segit...2013. okt. 4. 19:16
1/2 anonim válasza:
Szia! Nekem is rendszertelenek voltak a ciklusaim és úgy ittam a teát, hogy szimplán összekevertem őket és minden este fürdés után, alvás előtt mézzel ittam.Szerintem nem kell külön inni. Első teázós hónapban összejött a baba, pedig előtte 6 hónapig próbálkoztunk.... Sok sikert!! :)
2/2 anonim válasza:
A teázás nem segít, csak sokan hisznek benne. Anélkül is teherbe esnének.
Nem kell rágörcsölni, hanem akkor szeretkezni, amikor kedvetek van.
Külföldi rokonaim nevetnek azon, hogy itthon milyen praktikákat csinálnak a nők. Náluk ez nem divat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!