Zsír Áf kérdése:
Fogamzásgátló után mennyi időre eshetek teherbe? Mennyi idő kell a szervezet kiürüléséhez?
Figyelt kérdés
KB 8 hónapig szedtem fogamzásgátlót. A Volinát. 3 hónapja nem szedem. Az elég a szervezetből való kiürüléséhez? Utána mennyi időre lehetek terhes?
A fogamzásgátlótól felborult a hormonháztartásom.
2017. febr. 18. 07:30
1/7 anonim válasza:
Mivel úgy is teherbe lehet esni, ha kifelejt valaki egy szemet, ezért már az elsö gyógyszermentes hónapban is van esélye a terhességnek.
2/7 anonim válasza:
24 óra alatt kiürül, ezért eshetsz teherbe akkor is akár, ha egy szem kimarad. Az, hogy a peteérés mikorra áll helyre, teljesen egyéni. Lehet, hogy rögtön, lehet több hónap, lehet, hogy gyógyszerrel kell visszahozni. Én már a szedés mellett elkezdtem vitaminokat szedni és egyből próbálkoztunk az orvosom javaslatára, mert nekem nehezen, általában gyógyszerrel van peteérésem. A szedés abbahagyása után egyeseknél pár hónapig nagyobb lehet a hajlam a peteérésre. Első ciklusban 12. napon, másodikban 21. napon sikerült a repedés. De ez teljesen egyéni. Megjósolhatatlan.
3/7 anonim válasza:
Az orvos azt mondta várjak fél évet, kivártam. Egyből sikerült
4/7 anonim válasza:
Szintugy,mint az utolso.Vártam fél évet(addigra szépen be is állt a ciklusom) és elsö probálkozásra jött a baba.
De ez szerintem tök szervezetfüggö.
6/7 anonim válasza:
10 évig szedtem, aztán 1 hónapot vártunk. Na nem a kiürülés miatt, mert az 1 nap, hanem hogy lássam, rendben van-e a ciklusom. Mivel tökéletesen időben Megjött, így következő hónapban már sehogyan sem védekeztünk. És meg is fogant a fiunk. Tökéletesen egészséges jó terhesség végén 10/10-es apgarral szüleetett meg.
7/7 A kérdező kommentje:
Én mióta nem szedem iszonyat vérzem menstruációkor...
Konkrétan megnyitják a csapot...
Köszönöm a válaszokat :)
és a biztatást... :)
2017. febr. 18. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!