Fogamzásgátló szedése után mennyit kell várni, hogy kitisztuljon a szervezet?
Figyelt kérdés
Mikor lehet tervezni a babát? kb 4 évig szedtem fg., de hagytam 1 hónapos szüneteket, és max 1 évig szedtem ugyanazt a gyógyszert. Diana 35, Yadine, Lindinette 20, 30. Már négy hónapja, hogy nem szedem. Biztonságos a tehesség?2007. okt. 10. 10:19
1/3 anonim válasza:
Igen. Elméletileg kiürül rögtön a szervezetedből a gyógyszer. A teherbeesés tervezett időpontját megelőzően azért szoktak kb 3 hónap szünetet javasolni, hogy a szervezetnek legyen elég ideje visszaállni a rendes működésbe (ovuláció, a méh állapota). Szerintem már nyugodtan próbálkozhattok.
2/3 anonim válasza:
Szia! Szerintem is próbálkozhattok. A gyógyszer azonnal kiürül a szervezetből csak a menstruációs ciklusaidnak kell helyreállnia. Sok sikert. :-)
3/3 anonim válasza:
Szia! Egyik rokonom egészségügyben dolgozik. Nekem is ő mondta, hogy bőven elég 2-3 hónap. A lényeg, hogy a szervezeted hozzászokjon. Szóval, ha már helyreállt a menzeszed belevághattok. Még annyit, ha majd újra kezdesz gyógyszert szedni, ne változtass gyógyszert és szünetet se hagyj! A szervezetednek igy folyton alkalmazkodni kell, és az nem tesz neki jót! Többet árthat, mint használ!! Sok sikert! Ja, és irj, ha már gratulálhatunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!