Mennyi idő kell a fogamzásgátló abba hagyása után hogy ki tisztuljon a szervezet? Egyáltalán kell várni?
Az egyik rokonom azt mondta legalább 6 hónap kell hogy ki tisztuljon a szervezet. A nőgyógyásszal beszéltem és Ő azt mondta nem baj ha három hónap alatt terhes leszek mert alacsony hormontartalmúak a gyógyszerek. Anyúkám sem védekezet másképp nálam és 3 hónap múlva terhes lett velem. És azért 27 évvel ezelött nagyobb hormontartalmúak voltak a gyógyszerek.
Mi a véleményetek?
Köszönöm a válaszokat!
Nem kell várnod semmit,ha a baba jönni akar,jönni fog.Én sem vártam,nekünk 10 hónap kellett a babóhoz.
18 hetes kismami
Én sem vártam semmit és 3 hónap után jött a baba!:)Előző terhességem gyógyszer mellett jött létre véletlenül,de azt mondta a doki,hogy akár a terhesség végéig is szedhetném,akkor sem ártanék vele a picinek,mert annyira alacsony a hormontartalmuk.Ennek már 8 éve,azóta mégjobb gyógyszerek vannak!Én anno triregolt szedtem.Szerintem nem érdemes várni,valószínű úgysem jön rögtön a pici az első hónapban!Ha mégis akkor meg igazán boldogok lehettek!:)
19 hetes kismama
Köszönöm a segítséget! "Öreg róka" nagyon drukkolok Nektek többször olvastam a válaszodat máshol is. A Szulák is 40 fölött van és összejött a baba! Ne keseredj el!
Puszi Nektek! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!