Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lehetséges? Lehet hogy nem szedhetek?
Mik a tünetek? Melyiket szeded? Hüvelygyűrűt használsz? Jelenleg az a legalacsonyabb hormontartalmú fogamzásgátló a piacon, tehát ha tablettád van akkor még nem a leggyengébbet használod, megegyezik a tablettaformával csak máshol szívódik fel és nem hat rá pár dolog. Nekem ez van. Nehezen állt rá a szervezetem, előtte csak az erősebb tabletták voltak jók, aztán előjött egy olyan mellékhatás ami miatt a tabletta forma már nem jó...
Amúgy lehet nem a leggyengébb kell, hanem erősebb.
Egy általános vérvétel nem árt, háziorvostól kérj, májfunkciót meg ilyenek tudni kell, pajzsmirigyre is hatással lehet a tabletta, az is okoz olyan tüneteket amit pl mellékhatásnak gondolunk, közbe a hormonrendszerbe szépen belenyúlt a fogamzásgátló.
Az a legtisztább, a doki tudni fogja hogy kell-e emiatt másik.
Bár az első 3levél alatt egy-egy mellékhatás nem gond, akkor baj ha erősödik, sűrűsödik egy mellékhatás vagy 2x megismétlődik legalább egymást követően. Nekem pl a 3. hónap elején volt egy pecsételésem, a dokit megkérdeztem és azt mondta hogy ha egyszer volt akkor semmi, ha a következőnél is lenne akkor cserés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!