Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges? Mit tegyek ez ellen?
Tehát, lehet megint néhányan jót nevetnek egy ilyen kérdésen, mert már megszoktam, és régebben én is jót viygorogtam amikor ilyeneket olvastam de kicsit hogyismondjam, megijedtem...: D
Szóval barátommal pettingeltünk (még szűz vagyok, és ez volt az első pettingem) először megujjazott (nem tudom hogy került-e az ujjára előváladék mert nem figyeltem), néha odatette a péniszét a csiklómhoz de nem hatolt be, aztán kivertem neki utána zuhanyoztam , előfordulhat hogy eseeetleg baba legyen belőle ?mert ráadásul termékeny időszakom is volt akkor. De annyira meg vagyok ijedve, hogy már szerintem hallucinálok, 6 napja történt de néha már azt képzelem hogy olyan tüneteim vannak, ami 6 nap után még lehetetlen :D Jó tudom egy nőgyógyász a hasát fogná a röhögéstől, meg gondolom ti is néhányan azt csináljátok, de van valami tanács (pszichológuson kívül) hogy ne legyek ilyen idegroncs ennyi miatt? Légyszi ne oltsatok szét mert erről az oldalról már nem olyan vicces a szitu ) 18/L
Ne parázz...gondolom rommá agyaltad és izgultad...:S
Ha valóban csak ennyi történt akkor 1000+1 % hogy nem leszel anyuka...így és most nem...:)
Abszolut nem lehetsz terhes.
Ha viszont ennyire idegroncs vagy a történtek miatt, valószínűleg nem vagy érett lelkileg a szexre. A szexhez nem csak testileg kell megerni, hanem lelkileg is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!