Mennyi esély van a terhességet ha már a második abortusz is meg volt?
Figyelt kérdés
2017. febr. 15. 09:53
11/16 anonim válasza:
#9-es, Te meg aruld mar el, h tisztaban vagy-e az idezojel fogalmaval. Azert irtam idezojelben, m nem vagyok orvos, de etobb orvos igy magyarazta, h jobban megertsem laikus letemre, h miert lesz kisebb az eselye annak, ha tobb abortuszon esem at. A mehfal nem lesz megfelelo azokon a reszeken, ahol mar egyszer megtapadt egy megtermekenyitett petesejt es ki lett szakitva onnan, ugyanis megmarad a hely. Igen, valszeg nem hegnek nevezik - eert is tettem idezojelbe ugyebar - de a lenyeg akkor is ugyanaz.
12/16 anonim válasza:
Utolso ak igaza van! Megkapargatjak a mehfalat, tehat vekonyabb lesz es nyilvan a ham sem olyan ott utana tobbe, mint a meh tobbi reszen.
13/16 anonim válasza:
A nyálkahártyát "kapargatják" le a méhfalról, a pete oda ágyazódik be. A nyálkahártya pedig minden ciklusban újraépül. Ha nincs műhiba, akkor nem lesz semmi baja a méhfalnak.
Missed ab és egészségügyi küret esetén is pont ezt csinálják, pont ugyanígy.
14/16 anonim válasza:
A 9-es vagyok és vagy az orvos modnott hülyeséget, vagy te értetted félre.
A petesejt NEM a még falán tapad meg, hanem a méhnyálkaháryán, ami minden hónapban újra képzödik. Ahol egyszer megtapadt egy petesejt, ott máskor nem tud, mert legkésöbb a szüléskor magától elválik. Az abortusznál (meg a spontán vetélésnél is) ezt a nyálkahártyát távolítják el, a méhet magát nem sértik meg.
Szóval semmiféle heg nincs, nem is lehet és ezért értelmetlen, amit írtál
15/16 anonim válasza:
9es, én meg elárulom hogy de, lehet heg a méhszöveten. Olvasgass utána, mielőtt butaságot írsz. Ezért is lehet hogy az abortuszos utána nem esik teherbe vagy ha terhes is lesz, elvetélhet, mivel a megkapart méhfal hegesen gyógyult, amibe nem tud megfelelően beágyazódni. De persze, lehet hogy gond nélkül terhes leszel kérdező, úgyhogy ezután próbálj meg védekezni(nem az abortusz nem védekezés)
16/16 anonim válasza:
6 éve volt abortuszom, igaz én már szültem előtte, 2 éves volt akkor a kislányom. Tavaly született a kistesó, fél év próbálkozás után jött össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!