Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi esély van a terhességet...

Mennyi esély van a terhességet ha már a második abortusz is meg volt?

Figyelt kérdés

2017. febr. 15. 09:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
67%
#9-es, Te meg aruld mar el, h tisztaban vagy-e az idezojel fogalmaval. Azert irtam idezojelben, m nem vagyok orvos, de etobb orvos igy magyarazta, h jobban megertsem laikus letemre, h miert lesz kisebb az eselye annak, ha tobb abortuszon esem at. A mehfal nem lesz megfelelo azokon a reszeken, ahol mar egyszer megtapadt egy megtermekenyitett petesejt es ki lett szakitva onnan, ugyanis megmarad a hely. Igen, valszeg nem hegnek nevezik - eert is tettem idezojelbe ugyebar - de a lenyeg akkor is ugyanaz.
2017. febr. 15. 12:54
 12/16 anonim ***** válasza:
67%
Utolso ak igaza van! Megkapargatjak a mehfalat, tehat vekonyabb lesz es nyilvan a ham sem olyan ott utana tobbe, mint a meh tobbi reszen.
2017. febr. 15. 12:58
 13/16 anonim ***** válasza:
93%

A nyálkahártyát "kapargatják" le a méhfalról, a pete oda ágyazódik be. A nyálkahártya pedig minden ciklusban újraépül. Ha nincs műhiba, akkor nem lesz semmi baja a méhfalnak.

Missed ab és egészségügyi küret esetén is pont ezt csinálják, pont ugyanígy.

2017. febr. 15. 13:47
 14/16 anonim ***** válasza:
43%

A 9-es vagyok és vagy az orvos modnott hülyeséget, vagy te értetted félre.

A petesejt NEM a még falán tapad meg, hanem a méhnyálkaháryán, ami minden hónapban újra képzödik. Ahol egyszer megtapadt egy petesejt, ott máskor nem tud, mert legkésöbb a szüléskor magától elválik. Az abortusznál (meg a spontán vetélésnél is) ezt a nyálkahártyát távolítják el, a méhet magát nem sértik meg.

Szóval semmiféle heg nincs, nem is lehet és ezért értelmetlen, amit írtál

2017. febr. 15. 14:35
 15/16 anonim ***** válasza:
71%
9es, én meg elárulom hogy de, lehet heg a méhszöveten. Olvasgass utána, mielőtt butaságot írsz. Ezért is lehet hogy az abortuszos utána nem esik teherbe vagy ha terhes is lesz, elvetélhet, mivel a megkapart méhfal hegesen gyógyult, amibe nem tud megfelelően beágyazódni. De persze, lehet hogy gond nélkül terhes leszel kérdező, úgyhogy ezután próbálj meg védekezni(nem az abortusz nem védekezés)
2017. febr. 15. 15:13
 16/16 anonim ***** válasza:
6 éve volt abortuszom, igaz én már szültem előtte, 2 éves volt akkor a kislányom. Tavaly született a kistesó, fél év próbálkozás után jött össze.
2017. febr. 15. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!