Mennyi esély van a terhességet ha már a második abortusz is meg volt?
Figyelt kérdés
2017. febr. 15. 09:53
2/16 anonim válasza:
Nem túl nagy, de előfordulhat.
3/16 A kérdező kommentje:
Nem lesz harmadik
2017. febr. 15. 09:57
4/16 anonim válasza:
Van esely. Volt kolleganomnek ket gyereke van, elottuk-utanuk is volt abortusza. Tudom borzaszto :( Sajnos neki olyan volt az abortusz, mint masnak egy sima fogtomes.
5/16 anonim válasza:
Változó. Van, aki ugyanúgy simán teherbe esik. Van, akinél meg gondokat okoz a korábbi abortusz.
6/16 anonim válasza:
Normál esetben az abortusznak semmi káros hatása sincs, ugyanúgy lehet utána terhesség, mint enélkül.
(Egy nem kezelt petefészekgyulladás sokkal nagyon arányban okoz teherbeesési problémát, mint egy abortusz)
7/16 anonim válasza:
Szia,
Van egy rokonom aki 2x elvetélt harmadik baba megmaradt és minden rendben van veluk már 1 eves a pici, pedig a szulok 40 felett vannak.
8/16 anonim válasza:
Minel tobb abortuszod van, annal tobb "heg" lesz a mehedben, ahol nem tud megtapadni a megtermekenyitett petesejt. 2 abortuz utan kicsi az esely, h ne ess teherbe, hacsak mas problema nincs.
9/16 anonim válasza:
8-as: áruld már le, MILYEN heg lesz a méhben abortusz után? Elárulom, hogy semmilyen!
10/16 anonim válasza:
Nekem 3 babánál állapították meg 8-10-12 hetesen, hogy nincs szívhang. Nem vetéltem el, hanem abortusszal fejezték be a terhességet.
Közbe született egy kisfiam, és most várjuk a kistesót. Ő az 5. terhességem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!