Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy terhes...

Lehetséges, hogy terhes vagyok úgy, hogy 3 hónapja szültem, szoptatok és még nem menstruáltam?

Figyelt kérdés
Ugyanúgy feszül, húzódik a jobb oldali petefészkemnél mikor terhes lettem a kisfiammal, soha máskor nem volt ilyen. Mikor ovulációm van akkor szúrni szokott az más, viszont most a 3 hónap alatt nem éreztem semmi ovuláció jelét. Meg most is fáj a derekam meg görcsölök és mégsem jön meg, pont mint akkor. Teljesen kivagyok, alig voltunk együtt a párommal. Akartunk kis tesót, de így egy év se lesz köztük.

2017. febr. 6. 17:22
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Ha mar baba lesz , akkor ne vetessetek el! Siman megoldhato kozosen :) csinaltal mar tesztet?
2017. febr. 7. 13:06
 32/36 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet?
2017. febr. 8. 10:36
 33/36 anonim ***** válasza:
0%

25, drágám, én 22 éve férjnél vagyok, és azt is túlélte a házasságunk, amikor rákos voltam, azt is, amikor a férjem hat hónapig feküdt baleset után...

Nem nektek kell magyarázkodnom, akik sose fogtok ennyi időt kibírni senki mellett, nagyságák...

2017. febr. 8. 11:01
 34/36 anonim ***** válasza:

Sajnalom hogy ezeken mentel keresztul de attol a stilusod meg gusztustalan. Az aki nem rakos miert ne elhetne le szinten egy eletet valaki mellett? Sajnalatos ha valaki ilyenen megy at de szomoru ha annyira megkeseredik tole hogy gonosz lesz es frocsogo.

Van akit egy ilyen tragedia megpuhit es jobb ember lesz tole, van akit megkemenyit es elviselhetetlen lesz. Sajnallak de nem mi tehetunk rola. Attol meg leelhetunk a parjaink mellett 22 evet mert egeszsegesek es boldogok vagyunk.

2017. febr. 8. 11:12
 35/36 anonim ***** válasza:
Tudom higy aki tulel egy ilyen betegseget az onnantol a vilag csaszarnoje es mindenkinel erosebb es mindent jobban tud de legyszi ne ilyen stilusban kommunikalj mert visszatetszo es neveletlen.
2017. febr. 8. 11:13
 36/36 anonim ***** válasza:
33-as, ha mar igy megszolitottal: en 1990 ota vagyok egyutt a ferjemmel. Tudsz szamolni, gondolom;)
2017. febr. 8. 13:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!