Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy terhes...

Lehetséges, hogy terhes vagyok úgy, hogy 3 hónapja szültem, szoptatok és még nem menstruáltam?

Figyelt kérdés
Ugyanúgy feszül, húzódik a jobb oldali petefészkemnél mikor terhes lettem a kisfiammal, soha máskor nem volt ilyen. Mikor ovulációm van akkor szúrni szokott az más, viszont most a 3 hónap alatt nem éreztem semmi ovuláció jelét. Meg most is fáj a derekam meg görcsölök és mégsem jön meg, pont mint akkor. Teljesen kivagyok, alig voltunk együtt a párommal. Akartunk kis tesót, de így egy év se lesz köztük.

2017. febr. 6. 17:22
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
34%
Ne viccelj, nekem egyenesen reményt adtál ezzel a kérdéssel, ha valóban terhes vagy! Én is PCOS-os vagyok és rettentő nehezen lettem terhes. Most a 16. hétben vagyok és csak nagyon merem remélni, hogy mihamarabb összejön majd a második is, mert mindenképp akarunk tesót. Szóval én hét szentség, hogy megtartanám és örülnék, mint majom a farkának, mert a korom miatt is lényeges lesz, hogy a lehető leghamarabb úton legyen a tesó!
2017. febr. 6. 17:35
 12/36 anonim ***** válasza:
43%
Tartsd meg. A gyermeked pont ahogy az is akit szoptatsz.
2017. febr. 6. 17:37
 13/36 anonim ***** válasza:
58%

:-D

Ki gondolná,hogy a védekezés nélküli szexből gyerek lehet???

Figyu, sem a szülés,sem a szoptatás,sem a menstruáció hiánya nem jelent fogamzásgátlást! Ki hitte volna,ugye?

Úgyhogy igen,lehetsz terhes, de nem volt olyan régen az első gyerek legyártása,csak nem felejtetted el, hogy is sikerült összehozni!

14/36 anonim ***** válasza:
46%

tesztelj, és kiderül :)

egyébként én tuti megtartanám. Eleinte nehéz, de utána tök jól elvannak egymással. Én és a tesóim között hatalmas kurkülönbség van, egész gyerekkoromban azt kívántam, bárcsak lenne egy tesóm, aki majdnem egyidős velem (irigykedtem a barátnőmre meg a tesójára, közöttük 13 hónap van) :) szóval ne parázz. Plussz minden terhesség más,lehet, ez sokkal könnyebb lesz, mint az első

15/36 anonim ***** válasza:
Örülj inkább, hogy ketten ilyen szupertermékenyek vagytok.
2017. febr. 6. 17:38
 16/36 anonim ***** válasza:
54%

Bátyám és az én születésem között 1 év 2 hét van.

Hab a tortán (de ez amúgy is nagyon nem idevaló), én akkor születtem, amikor bekerítették Pestet az oroszok.

1 éves gyerek mellé Pesten születtem, belegondoltam..

2017. febr. 6. 17:39
 17/36 anonim ***** válasza:
32%
Ja és az nagyon jó lesz nekik ha nincs köztük sok idő. Nagyon jóban lesznek és szinte mindent meg tudnak majd beszélni. Én mit nem adnék egy majdnem velem egy korú tesóért.
2017. febr. 6. 17:39
 18/36 anonim ***** válasza:
64%
Ez semmi. Én hallottam olyat, hogy valakit még a kórházban, szülés után "elkapott" a férje a mosdóban. 9 hónap múlva jött az újabb gyerek. Persze ők rézbőrűek voltak.
2017. febr. 6. 17:47
 19/36 anonim ***** válasza:
24%
Két éves voltam, mikor a húgom született, ő pedig egy éves, amikor az öcsém. Anyu simán bírta. Mondjuk akkor még nem ilyen tápos anyucik voltak, mint manapság. Nyilván nem volt három hetente körmösre ideje...
2017. febr. 6. 17:59
 20/36 anonim ***** válasza:
41%

Ja és az nagyon jó lesz nekik ha nincs köztük sok idő. Nagyon jóban lesznek és szinte mindent meg tudnak majd beszélni.

istenem, ez mekkora marhaság... pont olyan pocsék tesók is lehetnek, mint jók.

2017. febr. 6. 17:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!