Lehetséges, hogy terhes vagyok úgy, hogy 3 hónapja szültem, szoptatok és még nem menstruáltam?
2 kicsivel borzasztó nehéz lehet.
Nem azon sír, hogy mi lesz a szervezetével... Mondjuk ez az oldal tele van olyanokkal, akik egy gyerekkel se tudnak felemelni egy porszívót, majd a férj megoldja, ha hazajön a munkából... Anyáink, nagyanyáink szégyellték volna magukat a helyükben rendesen. És nem, fiatal vagyok, fiatalon is szültem, és jé, tiszta volt a lakás, főztem és elláttam a gyerekeket is. CSak mostanában a sok netezés miatt nehezen oldják meg a kismamák...
Lehetsz terhes de én az első ovut pl nagyon éreztem. 5 héttel voltam szülés után, épp elmúlt a vérzésem erre alhasi görcsök, petefészekszúrka minden, na mondom most fog megjönni... de 2 héttel később jött meg (vicces, de annak meg az egyetlen tünete az volt, hogy húzódott a gátsebem. Semmi görcs se semmi.)
Azt, hogy én mit tennék, megtartanám, kis korkülönbséget szerettünk volna mégha ezt másfél - 2 évesnek is gondoltam, ez sikerült is, 21 hónap lesz. De ezzel együtt én gondolkoztam benne mit tennék ha teherbeesnék a babám 6 hós korában, ugyanis késett felfázás miatt jópár napot. Ha akkor az a teszt pozi lett volna nem vetettük volna el. (Igen a férjemmel is szóba került.)
Igen lehetsz, bár nyilván nem tudjuk megmondani,hogy a felsorolt tünetek nálad terhességet jelentenek-e.
Csak példaként írom,hogy az első szülés után 4 hónappal estem teherbe kizárólagos szoptatás mellett, igaz nekem megjött szülés után 2 és 3 hónappal is.. Összesen 2 szer voltunk együtt, egyszer nem védekeztünk:-:-)
Most már lazán gondolok vissza,de akkor nagyon beijedtem...Nem volt gond a terhességgel,de való igaz,hogy nagy szívás a kis korkülönbség (nálunk 1 év,2 hét)
Most már 5 és 6 évesek... Már úgy gondolom,akkor sem lenne könnyebb,ha 2-3 év lenne köztük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!