Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy terhes...

Lehetséges, hogy terhes vagyok úgy, hogy 3 hónapja szültem, szoptatok és még nem menstruáltam?

Figyelt kérdés
Ugyanúgy feszül, húzódik a jobb oldali petefészkemnél mikor terhes lettem a kisfiammal, soha máskor nem volt ilyen. Mikor ovulációm van akkor szúrni szokott az más, viszont most a 3 hónap alatt nem éreztem semmi ovuláció jelét. Meg most is fáj a derekam meg görcsölök és mégsem jön meg, pont mint akkor. Teljesen kivagyok, alig voltunk együtt a párommal. Akartunk kis tesót, de így egy év se lesz köztük.

2017. febr. 6. 17:22
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
75%
19-es, te nagyon nevetseges vagy:) Nyilvan nagyon jo a noi szervezetnek evente szulni.
2017. febr. 6. 18:23
 22/36 anonim ***** válasza:
72%
Nem is biztos hogy terhes vagy, csinálj tesztet. Lehet, hogy meg fog jönni és azt érzed.
2017. febr. 6. 18:26
 23/36 anonim ***** válasza:
84%
Nem is teszteltél még .. Előbb csinálj egy tesztet utána pánikolj
2017. febr. 6. 18:27
 24/36 anonim ***** válasza:
22%

2 kicsivel borzasztó nehéz lehet.

Nem azon sír, hogy mi lesz a szervezetével... Mondjuk ez az oldal tele van olyanokkal, akik egy gyerekkel se tudnak felemelni egy porszívót, majd a férj megoldja, ha hazajön a munkából... Anyáink, nagyanyáink szégyellték volna magukat a helyükben rendesen. És nem, fiatal vagyok, fiatalon is szültem, és jé, tiszta volt a lakás, főztem és elláttam a gyerekeket is. CSak mostanában a sok netezés miatt nehezen oldják meg a kismamák...

2017. febr. 6. 18:27
 25/36 anonim ***** válasza:
86%
Sut az irigyseg az ilyen sorokbol;) Normalis csaladokban a ferj is vegez hazimunkat.
2017. febr. 6. 18:32
 26/36 anonim ***** válasza:
74%
Gonosz egy nember vagy 68% , lehet hogy a lakasod tiszta de a lelked rohad.
2017. febr. 6. 18:33
 27/36 anonim ***** válasza:

Lehetsz terhes de én az első ovut pl nagyon éreztem. 5 héttel voltam szülés után, épp elmúlt a vérzésem erre alhasi görcsök, petefészekszúrka minden, na mondom most fog megjönni... de 2 héttel később jött meg (vicces, de annak meg az egyetlen tünete az volt, hogy húzódott a gátsebem. Semmi görcs se semmi.)

Azt, hogy én mit tennék, megtartanám, kis korkülönbséget szerettünk volna mégha ezt másfél - 2 évesnek is gondoltam, ez sikerült is, 21 hónap lesz. De ezzel együtt én gondolkoztam benne mit tennék ha teherbeesnék a babám 6 hós korában, ugyanis késett felfázás miatt jópár napot. Ha akkor az a teszt pozi lett volna nem vetettük volna el. (Igen a férjemmel is szóba került.)

2017. febr. 6. 18:34
 28/36 anonim ***** válasza:
Csinálj tesztet! Utána gondolkodj mi lesz, hogy lesz.
2017. febr. 6. 18:35
 29/36 anonim ***** válasza:
47%
En siman megtartanam.. Hisz az ikrek is fel nőnek 😉 kedves Kérdező a csípős megjegyezesekkel ne is foglalkozz, sőt az életedet is ugy éld a jónak örülj a negativ dolgokat rázd le magadról minden jót Neked es családodnak, jó egészséget. Ha gondolod irj majd hogy alakul a kérdésedre a válasz.
2017. febr. 6. 20:51
 30/36 anonim ***** válasza:
48%

Igen lehetsz, bár nyilván nem tudjuk megmondani,hogy a felsorolt tünetek nálad terhességet jelentenek-e.

Csak példaként írom,hogy az első szülés után 4 hónappal estem teherbe kizárólagos szoptatás mellett, igaz nekem megjött szülés után 2 és 3 hónappal is.. Összesen 2 szer voltunk együtt, egyszer nem védekeztünk:-:-)

Most már lazán gondolok vissza,de akkor nagyon beijedtem...Nem volt gond a terhességgel,de való igaz,hogy nagy szívás a kis korkülönbség (nálunk 1 év,2 hét)

Most már 5 és 6 évesek... Már úgy gondolom,akkor sem lenne könnyebb,ha 2-3 év lenne köztük...

2017. febr. 6. 21:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!