Nem tudom hogy terhes vagyok e habar menstrualtam?!
Figyelt kérdés
6 .an mult el a menstruaciom ket harom napig vereztem aztan egy nap barnazas es utana semmi.azota reggelente mikor felebredek feher krem szinu folyasom van ,napkozben is hanyinger meg szur a bal felem. Lehetseges hogy terhes vagyok megis csak? A menstruaciom idoben jelentkezett. De nekem nagyon furcsa ez maskor nem volt ilyen . Megmeg ehhez tarsul hogy allandoan aludnak faradt vagyok. Sajnos tesztet majd csak kedden tudok venni mert akkor lesz nyitva a gyogyszertar! Megkoszonnem ha valaki tudna mit irni nekem hogy mi lehet ez vagy mar tapasztalt ilyet. ! Koszonom2016. okt. 9. 14:41
1/10 anonim válasza:
írhatjuk, hogy igen, vagy nem, vagy talán. De ezt tényleg csak a teszt tudja kimutatni. szóval vagy megvárod a keddet, vagy veszel máshol, ahol nyitva van a patika. Amúgy lehet, hogy csak felfáztál, bár ha szokatlan dolgokat tapasztalsz, vagy kevesebb és rövidebb ideig tartott a vérzés, még akár baba is lehet a dologban.
2/10 anonim válasza:
Szerintem kicsi rá az esély, de azért egy tesztet megér. Nekem ilyen tüneteim sokszor vannak baba nélkül is. Volt, hogy a vérzésem is kimaradt de még akkor se voltam terhes...a szervezet furcsa dolgokat tud produkálni.
3/10 anonim válasza:
Az Auchan, Tesco, Spar, Dm, Rossman is árul tesztet. Ma is, holnap is, holnapután is. Más kifogás?
5/10 A kérdező kommentje:
Majd megcsinalom kedden es kiderul! Mondjuk mar 5eve varunk ra minthiaba,talan mar csak.
Koszonom a valaszokat.
Nem kifogasnak gondolom h csak kedden tudok venni es ahol en elek nem talalhatoak meg az aruhazak amit irtal.
2016. okt. 9. 17:28
6/10 anonim válasza:
Csináld meg mielőbb, drukkolok, hogy pozi legyen az a teszt! Első válaszoló voltam :)
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm első válaszoló!:-)
2016. okt. 9. 20:10
8/10 A kérdező kommentje:
Megcsinaltam a tesztet es POZITIV lett! Elsem tudom hinni!
2016. okt. 10. 17:00
9/10 anonim válasza:
Szivbol gratulalok! :) Kivanom hogy minden a legnagyobb rendben legyen!
Egyebkent ez a mensi mas volt a megszokotthoz kepest?
10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom!Hat annyira nem volt mas csak rovidebb ideig tartott!amugy sem eros menstruaciom szokott lenni!
2016. okt. 10. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!