Lehetek terhes úgy, hogy menstruáltam?
Igen. Vérzés lehet terhesség alatt is, de annak valami oka van, amit mindenképpen meg kell nézni, mert vetéléshez vezethet. Szóval, vegyél hétfőn egy tesztet és minden kiderül.
Ami még lehet: 1.most van peteérésed. Mikor volt az utolsó menzeszed?
2. hormonprobléma
Kérlek írd meg, hogy mi lett!
Ugyan ebben a cipőben járok én is, 16 évesen.
A petefészkeim 2 hete szúrkálnak, nem múlt el a mensi érzés, pedig a mensim 5nap nyálkás barna-piros vérzés plusz 2 nap barnázás volt, tehát nem csak folyékony vér. A mellbimbóm nagyon fáj pár napja, megint. Hányingerem is van, szinte egész nap.
A tesztek mensi alatti 4.napon, este: negatív.
Mensi teljesen elmúlása után 1 nappal, reggeli vizeletből: negatív. Én sem tudom, hogy most mi van, de félek. A terhesség max úgy jöhetett létre, hogy az óvszer külseje előváladékos lett kicsit.
De lehet h mas is okozhatja, pl.: ciszta, gyulladás. Vélemény?
Hát hajrá nekünk. Kívánom, h ne legyen gond!
Akkor jó! Nekem is fájnak a melleim, viszont nincsenek megduzzadva /szerintem/. Az alhasam fáj: a méhemnél szurkál, ill most a bal petefészkem jobban. Folyásom is több van. Hányinger
Picit ritkábban. Remélem itt sincs gond. Egyébként fel is fázhattam. Plusz olvastam már olyat, hogy 10.-11.napon lehet peteérés. Lehet az is van (?) nemtudom. Mindenesetre írdd meg a holnapi elsőt is! Nekem a 6.hét legelején délutániból: negatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!