Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes úgy, hogy...

Lehetek terhes úgy, hogy menstruáltam?

Figyelt kérdés
Megvolt a mensim annyi ideig amennyj ideig szokott. DE nagyon sokszor volt hányingerem bizonyos kajától,innitől,amit alapvetően szeretek. Miután mensiztem, azóta eléggé megfeszültek a melleim, érzékenyek, mint amielőtt mensiznék úgy bevannak durranva, nehéznek érzem,fájnak érintésre. Sokszor mindenféle ok nélkül sìrni tudnék... Szúrkált a petefészkemnél a pocakom, néha most is bele-beleszúr. Ezek lehetnek terhesség igen korai jelei? Köszi a segìtséget! :)

#terhesség #terhesség menstruáció alatt
2015. szept. 19. 23:37
 1/6 anonim ***** válasza:

Igen. Vérzés lehet terhesség alatt is, de annak valami oka van, amit mindenképpen meg kell nézni, mert vetéléshez vezethet. Szóval, vegyél hétfőn egy tesztet és minden kiderül.

Ami még lehet: 1.most van peteérésed. Mikor volt az utolsó menzeszed?

2. hormonprobléma

2015. szept. 20. 07:10
 2/6 A kérdező kommentje:
Egy hete menstruáltam... peteérés ha jól tudom csak jövőhéten lehet.
2015. szept. 20. 13:52
 3/6 A kérdező kommentje:
Holnap veszek tesztet és kiderül. Ha terhes vagyok,majd gondolkozok mi legyen.
2015. szept. 20. 13:53
 4/6 anonim válasza:

Kérlek írd meg, hogy mi lett!

Ugyan ebben a cipőben járok én is, 16 évesen.

A petefészkeim 2 hete szúrkálnak, nem múlt el a mensi érzés, pedig a mensim 5nap nyálkás barna-piros vérzés plusz 2 nap barnázás volt, tehát nem csak folyékony vér. A mellbimbóm nagyon fáj pár napja, megint. Hányingerem is van, szinte egész nap.

A tesztek mensi alatti 4.napon, este: negatív.

Mensi teljesen elmúlása után 1 nappal, reggeli vizeletből: negatív. Én sem tudom, hogy most mi van, de félek. A terhesség max úgy jöhetett létre, hogy az óvszer külseje előváladékos lett kicsit.

De lehet h mas is okozhatja, pl.: ciszta, gyulladás. Vélemény?

Hát hajrá nekünk. Kívánom, h ne legyen gond!

2015. szept. 21. 06:56
 5/6 A kérdező kommentje:
Én vettem 2 tesztet. A ma reggeli neg. lett,bár nem első pisiből. A cicik még mindig fájnak,duzzadtak. Rosszul lét nincs. Holnap reggel 1. pisiből újabb teszt,de sztem neg. lesz.
2015. szept. 21. 15:17
 6/6 anonim válasza:

Akkor jó! Nekem is fájnak a melleim, viszont nincsenek megduzzadva /szerintem/. Az alhasam fáj: a méhemnél szurkál, ill most a bal petefészkem jobban. Folyásom is több van. Hányinger

Picit ritkábban. Remélem itt sincs gond. Egyébként fel is fázhattam. Plusz olvastam már olyat, hogy 10.-11.napon lehet peteérés. Lehet az is van (?) nemtudom. Mindenesetre írdd meg a holnapi elsőt is! Nekem a 6.hét legelején délutániból: negatív.

2015. szept. 21. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!