11/33 anonim válasza:
Akkor csinald meg azt ami otthon van.....nem csak Facelle mutatja ki ha terhes vagy.
12/33 A kérdező kommentje:
Sajna csak ez a discolor van, nem feltetlen facellet akartam, hanem bármi mással, hatha megint ilyen lesz ès azzal nem lennèk előrèbb. Igy is 600Ftos teszt ez...
No, mindegy mostmár csak kiderul, legkesobb holnapra nem várom, mert nagyon nagy ritkan van h 32.napra jön meg ! :)
2017. febr. 6. 15:04
13/33 A kérdező kommentje:
De nem is èrtem..attòl, hogy falu mièrt csak egy fajta teszt van mindig, multkor csak romed volt. Lehet h elbuszozok tesztèrt.:)
2017. febr. 6. 15:06
14/33 anonim válasza:
Jah en is a facelle-t hasznaltam. Az tényleg jo. De a patikas sem volt nekem álpozi 3-4 p után amikor nem vtam terhes Szerintem, jo lesz az. Nekem is volt olyan, hogy nem fajt es megjött de valahogy ez mas volt. Fájt de nem ugy nem ott meg nem annyira... És én iszonyatosan szomjas voltam. Soha nem ittam ennyi vizet mint a beagyazodas alatti napokban. :)
15/33 A kérdező kommentje:
Nekem 2-3 napja gorcsolt a hasam este, azota nem. Es suru kremes folyasom volt, de tegnapra elmult , csak egy keves van. AmI elvileg a menzesz "előrejelzője". Utobb ugyis kiderul, hogy mi is a helyzet.. csak nehez kivárni nèha!!! :-) drukkoljatok!
Ha reggeli vizeletem felfogom egy műanyag poharba es akkor csinalom meg a tesztet ha hazertem az baj? 2órát fog kb állni, beraknám a kamrába (lefedve)
2017. febr. 6. 15:17
16/33 anonim válasza:
Hat valahol azt olvastam hogy nem éppen a legjobb megoldás, mert nem mindig ad pontos eredményt ha nem friss, de tan a ket óra meg nem gond. Nem tudom.
17/33 A kérdező kommentje:
Apolo baratnom adta a tippet, azon logika alapjan, h a korhazakban is leadod es nem vizsgáljàk azonnal!:)
2017. febr. 6. 21:03
18/33 anonim válasza:
én is fére raktam a reggelit míg elmentem tesztet venni :) Az eredmény pozi lett úgyis :) Ha nem fél napot áll a szekrényben sztem nem gond. A vizelet koncentráltságán van a hangsúly :) drukkolok :) 14+4 hkm
19/33 A kérdező kommentje:
Most èbredtem. Hosszu volt a tegnap! Sajna csak 12korul jutok el tesztèrt. Addig nem tudom tartani. Szerintetek mi legyen??? 3óra nem sok tárolni? :(
2017. febr. 7. 08:43
20/33 anonim válasza:
2-8 fokon tehát hűtőben pl, tiszta edényben/ pohárban lezárva 24 órán át lehet tárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!