1/33 A kérdező kommentje:
Ma van a nemvárt napja. 25os teszt.
2017. febr. 6. 14:31
2/33 anonim válasza:
Mikor jelent meg a csík? Ha időn belül, akkor szerintem pozi.
3/33 anonim válasza:
Szia ! hát sajnos úgy tünik, hogy szürke a színe . te milyennek látod élőben ?
És amúgy a száradási tudod, hogy csak ilyen 15-20 percnél jelenik meg . tehát leolvasási időn túl.
ami már érvénytelen nyilván.
Te mikor kezdted el látni a csíkot ???
4/33 anonim válasza:
Hat nem biztos. En nekem volt itthon több fele tesztem amikor babas lettem. Pont ilyen nyeszlett csik volt rajta a nemvart napján sőt volt amelyiken ilyen sem. Hagyd rá pár napra ha mondjuk szerda-csütörtökig sem jön meg akkor tesztelj. Nekem kb egy het késéssel lett egyértelmű, azonnal két csíkos, de en azért akkor mar napok ota tudtam hogy mi a szitu, csak nem akartam hinni a szememnek mert elotte tobb mint ket évig próbálkozzunk es sajna en is láttam mindenfele nemigazi csíkot, viszont előtte nekem sosem késett így aztán nem volt nehéz összerakni a dolgokat.
5/33 A kérdező kommentje:
3-4 perc tuti nem tobb. De eloben is szurke. Rossz minosegu lehet.:(
2017. febr. 6. 14:41
6/33 A kérdező kommentje:
Szerdán tesztelek, ha addig sem jon meg! :) koszi!
2017. febr. 6. 14:42
7/33 A kérdező kommentje:
Egyebkent semmi jele annak h megakarna jonni, de volt mar ilyen
2017. febr. 6. 14:45
8/33 anonim válasza:
3-as vagyok, szerintem vegyél egy xepilt, vagy facellét és ha azon is van csík akkor tuti valami :)
9/33 anonim válasza:
Facelle-t.
Szurkenek latszik de valoban meg kene probalnod masik teszttel!
10/33 A kérdező kommentje:
Sajnos csak discolor van itt es biztos, hogy nem jutok el városba. :/ lehet h veszek mèg egy ilyet vagy nem is tudom :( rendeltem netrol pàrat de 2-3nap múlva èrkezik csak meg!
2017. febr. 6. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!