Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Felfázás alatt eshetett...

Felfázás alatt eshetett tényleg teherbe?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Élettársam fogamzásgátlót szed viszont fel volt fázva sőt a derekán ami ki sugárzott a hasában is, erre kapott antibiotikumot. Azt mondja hogy lehet azert esett teherbe mert fel volt fázva. Igy ez igaz? Ha egyszer védekeztünk?! De arra is gondoltam hogy az antibiotikum gyengítette a fogamzásgátlót. Mit gondoltok?
2017. febr. 2. 15:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
Egyes antibiotikumok valóban gyengíthetik a fogamzásgátlók hatását.Ilyenkor kiegészítő védekezést kell alkalmazni.
2017. febr. 2. 15:28
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ. De aut még nem értem ha fel volt fázva hogy tudott igy meg foganni?
2017. febr. 2. 15:34
 3/11 anonim ***** válasza:
47%
Gyengítheti, persze, de én azt nem értem, hogy a viharban tudott szexelni felfázással? Eleve fáj, csíp, pisilési inger állandóan, hát még ha valami nyomja is... Mi.dig meglepődöm, mikor ilyesmi kérdések vannak. Az antibiotikum nem egy kis fejfájásra való, hanem komoly bajokra, legyengíti a szervezetet. Hogy a pi.csába van kedvetek így szexelni? Nem csodálom, hogy terhes lesz, az ilyenek el sem olvassák a használati útmutatót, hogy antibiotikum gyengítheti a hatását.
2017. febr. 2. 15:35
 4/11 anonim ***** válasza:
75%
Hát ez nem igaz! Lassan írom, hogy megértsd. ÚGY, HOGY DUGTATOK, MIKÖZBEN ANTIBIOTIKUMOT SZEDETT, NEM OLVASTÁTOK EL A FOGAMZÁSGÁTLÓ PAPÍRJÁN AZT A RÉSZT, HOGY AZ ANTIBIOTIKUM GYENGÍTHETI A HATÁSÁT, NEM HÚZTÁL PLUSZBAN GUMIT ÉS EZ ELÉG VOLT, HOGY FELCSINÁLD! Érted már?
2017. febr. 2. 15:43
 5/11 A kérdező kommentje:
Miért kell ilyen stílusban válaszolni? Most komolyan... De ha arra vagyok kíváncsiak hogy abortusz lesz e akkor erre az a valaszom hogy marad a baba.
2017. febr. 2. 16:10
 6/11 anonim ***** válasza:
87%
Úgy tudott megfoganni, hogy a teherbeesésnek semmi köze nincsen a felfázáshoz. Az antibiotikum meg legyengítette a fogamzásgátló hatását.
2017. febr. 2. 16:15
 7/11 anonim ***** válasza:
83%
A felfázás a húgyutakban van, a babát meg a méhébe csináltad. Semmi közük egymáshoz. Olyan, mintha azon csodálkoznál, hogy hogy eshetett teherbe valaki törött lábbal. A antibiotikum meg kiüti a gyógyszer hatását, ez azért viszonylag köztudott dolog.
2017. febr. 2. 17:02
 8/11 anonim ***** válasza:
78%
Én se értem ezt a stílust..,nyilván nem a felfázás okán esett teherbe,hanem az arra kapott antibiotikum fogamzásgátlóra gyakorolt gyengítő hatása miatt,az élettárs is így érthette csak,röviden csak a felfázással magyarázhatta.
2017. febr. 2. 17:23
 9/11 anonim ***** válasza:
58%
igen, az antibiotikum az oka. No de mostmár mindegy is. Gratulálok a babához! És a bunkókkal meg ne törődj, tele van velük a gyakori, mindenkit lehurrognak
2017. febr. 2. 17:39
 10/11 anonim ***** válasza:
Kezdve veled, az 51%-oddal...
2017. febr. 2. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!