Teherbe eshetett?

Figyelt kérdés

Kilyukasztott óvszert vettek, és erre sajnos későn jöttek rá.Ezzel az a legnagyobb probléma hogy két hónapja elszakadt az óvszerük, így eseményutánit nem vehetett be ezzel az alkalommal.

Számításai szerint ma kellett volna megjönnie a menstruációnak, ámbár ez nem történt meg.Lehet hogy teherbe esett?

2016. okt. 19. 18:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen lehetséges..

Ha kilyukadt és elélvezett a srác akkor minden esély megvan rá.. Sőt ha nem élvezett el akkor is érintkezett a női nemi szervvel és az előváladék is tartalmaz életképes spermákat .. Szóval nagy esely van ra hogy terherbe esett..

Mivel mae kesik a menstruacioja kéne csinalni terhessegi tesztet ha az negativ es 1-2 napon belul nem jön meg a menstruácioja megkell ismételni a tesztet mivel ilyenkor meg alacsony a hcg szint nem biztos hogy elsőre kimutatja a terhességet .. Ha viszont nem akarnak várni akkor egyeztetni kell a nőgyógyasszal el kell neki mondani hogy megtörtrnt a baj de a tesz meg esetleg negativ csinal a doki vertesztet ami biztosan kimutatja !!!

Nem biztos hogy terhes van ra esely de millio oka lehet meg annak hogy kesik !!!

2016. okt. 19. 18:49
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen, van rá esély. Ha a havi késik, akkor már lehet tesztelni is.

De a tizenévesek miért beszélnek úgy magukról, mintha másokról lenne szó? Itt senki se lát, senki se tudja ki vagy, nem kell úgy tenni, mintha nem is ti lennétek azok, hanem valaki mások.

2016. okt. 19. 18:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Habár igazad van abban hogy tizenéves vagyok, ez nem velem történt, hanem egy nagyon jó barátnőmmel.
2016. okt. 19. 18:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Előfodulhat. De ha már 2 hónappal ezelőtt vett be esemény utáni tablettát azt tudni kell erről a gyógyszerről, hogy egy lórugásnyi hormon bomba és felboríthatja a ciklust. Ne csodálkozzon ha nem jön meg neki és hónapokig össze vissza menstruál majd... Egyébként nem értem mi ez a sok kilyukadt el szakadt óvszer? Mióta nemi életet élek egyszer szakadt el de még felhelyezéskor amit észre vettünk... Aktus közben sose szakadt el...
2016. okt. 20. 06:56
 5/5 anonim ***** válasza:
4# ezt én sem értem. 15 voltam mikor elvesztettem a szüzességem. 30 vagyok. És még soha nem szakadt el.
2016. okt. 20. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!