Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Felfázás után egy esetleges...

Ági83 kérdése:

Felfázás után egy esetleges gyulladás gátolja a teherbe esést?

Figyelt kérdés
Van már időpontom dokihoz, véleményekre esetleg tapasztalatpkra lennék kiváncsi!
2016. okt. 18. 12:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Gátolhatja. Viszont én nem próbálkoznék addig, amíg nincs kikezelve.
2016. okt. 18. 12:40
 2/6 A kérdező kommentje:
A tünet megjelenése előtt próbálkoztunk,miután észleltem,hogy valami nincs rendben,nem voltunk együtt!
2016. okt. 18. 12:44
 3/6 anonim ***** válasza:

Akkor meg nincs igazán kérdés.

Ha mész az orvoshoz, akkor közöld vele, hogy lehetségesen várandós vagy, és annak megfelelő gyógyszert fog írni. (MÁr ha kell).

Ha nem leszel terhes, akkor sose fog kiderülni, hogy nem is voltál, vagy csak "ezért" ment el, amit nem hinnék amúgy.

Jobbulást és mihamarabbi gyermekáldást!

2016. okt. 18. 13:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Igen gátolhatja a teherbeesést gyulladt méhnyalkahártyaba nem tud beagyazódni a petesejt! Ha a petefeszek is begyulladt akkor meg kimaradhat a peteérés is..

de hallottam mar olyanokrol akik petefeszek gyulladassal estek teherbe viszont a vetélés kockázatát növeli mindenféle kismedencei fertőzés tehát tényleg szerencsésebb kikezelni

2016. okt. 18. 17:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Én teherbe estem de nem fejlödött elhalt a terhesség.
2016. okt. 18. 18:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszát!
2016. okt. 18. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!