Ha csütörtkön múlt el a menzeszem akkor még nem érezhetem esetleges terhesség jeleit ugye?
Figyelt kérdés
Azóta voltunk együtt párommal többször is. Azt olvastam hogy csak 4hét után jelentkeznek az elso tünetek akkor hogyha teherbe estem a menzeszem után még nem lennének tünetek?2016. okt. 11. 14:25
2/9 anonim válasza:
Ha szabályos a ciklusod, akkor kb most lesz peteérésed, max azt erezheted.
Vagy semmit, csak beképzeled.
3/9 A kérdező kommentje:
Tudom mikor van peteéresem nem vagyok tini. Itt lényegébem az a kérdés,hogy hány hét után lehet észre venni a terhesség jeleit
2016. okt. 11. 14:38
4/9 anonim válasza:
Én csak a kimaradt menzeszből vettem észre. SEMMI tünetem nem volt.
5/9 anonim válasza:
Nekem kimaradt a havim,aztán meg úgy félidő után elkezdett nőni a hasam. Ennyi jele volt a terhességnek.
A leghamarabbi tünet a menzes elmaradása. De te még most mentruáltál,nem tudom miért akarsz már jeleket produkálni?
6/9 A kérdező kommentje:
Nem akarok jeleket produkálni ahogy írtad. Volt olyan ismerösöm aki menstruált terhesség alatt, bár én ezzel úgy vagyok,hogy nem hiszem el úgy tudom semmilyen vérzés nem lehet terhesség alatt. Csak érdekelt,hogy ennyi idő után érezhető e
2016. okt. 11. 15:39
7/9 anonim válasza:
Egy sperma atlagosan 5 napig kepes eletben maradni, ha bekerul a nobe. Szoval, meg az sem biztos, h megfogant a baba. A terhesseg jeleit meg csak kb 3-4 het mulva fogod erezni. A teszt sem mutatja ki azonnal a terhesseget, m ahhoz elegendo HCG hormonnak kell lennie a szervezetedben, amit erzekel a teszt.
9/9 anonim válasza:
En akkor vettem eszre amikor egy kivizsgalason az orvos szolt hogy atkellene mennem egy nogyagyaszati uh is. Ott derult ki a 12 hetes terhessegem. Semmi bajom nem volt. Ha nem tudom meg eszre sem veszem. A hasam sem nott kulonosebben. Elvezetes terhesseg volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!