Nem tudok képet feltölteni a tesztről, segítsen valaki, mielőtt megbolondulok?
Figyelt kérdés
2017. jan. 31. 11:29
21/27 A kérdező kommentje:
Nem töröltettem egy választ sem. És nem is érdekelnek a rosszindulatú megjegyzések. Többet pedig nem nézem meg a válaszokat, mert úgy látom, sokan tényleg szívtelenek vagytok. Köszönöm a normális válaszokat!
2017. jan. 31. 16:42
22/27 anonim válasza:
szia.Teljesen megértelek...A többiek csak irigyek, ne foglalkozz velük.Nyugodtan pontozzatok le,de attól még így van.Miért nem lehet örülni más sikerének???komolyan mondom...gusztustalan.Amúgy nagyon nagyon gratulálok és nem hiszem,hogy mert izgultál és nem hittél a szemednek, ez miatt ne tudnál egy gyereket felnevelni.Sok itt a frusztráció...
23/27 anonim válasza:
A kérdezőnél nem kell frusztráltabb...és senki sem irigykedik arra,aki még egy tesztet sem tud leolvasni!
24/27 anonim válasza:
#22-es: Én még egyáltalán nem akarok gyereket. Mire legyek irigy? Hogy neki lesz? Megöl az irigység tényleg :DD
Egyértelműen pozitív volt a teszt. Szóval kár volt idejönni dicsekednie.
25/27 anonim válasza:
Bezzeg amikor valaki a full negativ tesztjet toltogeti ide fel es 'belelat'csikokat akkor nem akadtok ki... Akkor nem irod oda hogy minek teszi ki. Akkor megy az alsajnalkozas meg a drukkolas. Csak akkor vagytok kiakadva ha valakinek tenyleg pozitiv a tesztje.mindegy en is befejeztem... Johet a lepontozas:))
26/27 anonim válasza:
Haha :D
Igaza van,az utolso elotti ket valaszolonak.
27/27 anonim válasza:
Nekünk másfél év után sikerült, gyógyszeres segítséggel, mégsem hülyültem így meg, mint a kérdező :D Azért, mert nem megy könnyen valakinek, még nem kell átmenni kreténbe, pláne nem akkor, amikor tök egyértelmű, hogy sikerült.
De még ha kell is a megerősítés, nem biztos, hogy ilyen gyökér módon célszerű azt kivívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!