Bogikaa89 kérdése:
Tudnátok feltölteni olyan extra halvány pozi tesztet, ami később erőssé vált?
Figyelt kérdés
Csütörtökön és ma reggel teszteltem,de nem tudom eldönteni,hogy nagyon halvány a második csík vagy csak száradási! Fényképen nem is látszik igazán...2014. jún. 22. 10:39
1/8 anonim válasza:
Nekem olyan halvány lett,hogy akárhogy fényképeztem képen semmi nem látszóott, így hiába tölteném fel,mert csak egy csík látszik, két naponta teszteltem, szépen erősödött a csík,kislányom született aki nemsokára tölti a 3 évet.
2/8 anonim válasza:
Első vagyok ,itt vannak a tesztjeim:
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a képet! Nekem kb olyan,mint Neked a 2.! Csak az a fura,hogy nem erősödött a csütörtökihez képest...
Már csak jövőhéten fogok valamikor tesztelni,ha addig nem jön meg! Elég kacifántos,azt sem tudom,honnan számoljam... :(
2014. jún. 22. 10:51
4/8 anonim válasza:
Itt vannak az én tesztjeim.
Habár ha csütörtökihez képest nem erösödött akkor vszinü csak száradási csík...De azért drukkolok h baba legyen!
5/8 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom...pár nap és kiderül! Kész kis csoda lenne,ugyanis áprilisban vetéltem el... azóta nem igazán állt be rendesen! Múlt hónapban megjött 13.-án rendesen,aztán 25-26,-án is véreztem egy kicsit! Nem pecsételés volt,de nem is rendes vérzés! Ezért nem tudom,honnan számoljam!
2014. jún. 22. 11:09
6/8 anonim válasza:
Xepil teszt ma nekem is nagyon halvány lett. Remélem nem száradási csík.
8/8 A kérdező kommentje:
Hát Lányok,valószinű,hogy csak száradási csík volt...
Ma reggel is csináltam egy tesztet és azon is ugyanúgy látom halványan a második vonalat,vagy a helyét!
Csak jönne már meg és ne lennék kétségek között!
Kedves utolsó,teszteltél újra? Erősödött a második csíkocska? :)
2014. jún. 25. 08:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!