Nem tudok képet feltölteni a tesztről, segítsen valaki, mielőtt megbolondulok?
Figyelt kérdés
2017. jan. 31. 11:29
11/27 anonim válasza:
ez nekem elsőre ennél sokkal haványabb volt, pedig akkor már 2 hetes voltam. Ennél pozitívabb nem is lehetne, gratulálok! :)
12/27 anonim válasza:
Hónapok óta próbálkozol(az max.olyan 7-9 hónap lehet)és már tiszta idegbeteg vagy...
Igen,pozitív! De ezt te is látod!
Ha tényleg sokat kéne várni rá,megőrülnél?
13/27 anonim válasza:
hónapok óta próbálkoztok ??? Mi évek óta ...
tényleg ne pörögd túl, mert nem tudod milyen lehet évek óta várni arra a fránya második csíkra. :)))
Egyébként ez egy szép pozitiv, nem is annyira halvány.
Gratulálok!!!!
14/27 anonim válasza:
Igen,terhes vagy
Sok eszleny...-.-
15/27 anonim válasza:
Mivan?? Èn nem èrzem át? 2inszeminaciom volt mire sikerult a kislànyon már elnèzèst.. elotte tobb mint egy evig probalkoztunk.. de nem fele ennyire sem viselkedtem így mint Te. Mert feltem h meg se marad
16/27 anonim válasza:
Latom toroltetted a valaszom. Pedig csak az igazsag volt benne. Karomkodas nelkul es a választ is megírtam ( taps)
17/27 anonim válasza:
Tejesen felesleg volt ezt a kérdést feltenni...igen, ez egyértelműen pozitív, hűha, minden vadidegen gratulál. De ha egy 7 éves olvasni tudó gyerekkel elolvastatod a tájékoztatót, már neki is van annyi esze, hogy megállapítsa hogy terhes vagy. Hónapok óta próbálkoztok?? Oda ne rohanjak. Szerencsések vagytok, nekünk márciusban lesz az első lombikunk.
18/27 anonim válasza:
Sajnalom h honapok ota nem jön össze a baba...nekunk 8 eve nem sikerul...tavaly karacsonyra végre gyönyöru pozitiv tesztet hozott a jezuska....mehen kivuli terhesseg letz a vege....es kivettek a petefeszkemet is...szval ne aggodj...vannak rosszabb helyzetek nalad....de nyugodj meg....ez a teszt pozitiv.....
19/27 anonim válasza:
Rossz indulatuak vagytok.... hagy örüljön mar , aki meg várakozik az nagyon jol tudja hogy 1 honap is soknak tűnik néha , sajnos a 8 év az tényleg 8 év ... nekunk "csak" 4 de nem kell rosszindulatúnak lenni.
Gratulálok
20/27 anonim válasza:
Gratulálok, sok boldogságot és jó egészséget hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!